Rodila je dete i dala komšijama spisak ZABRANA: Nisam smela ni auto da parkiram u garaži posle 18h

K.Ć. Vesti 30.05.2022 18:30 0

Komunikacija sa komšijama može biti mučna za one koji cene neograničenu slobodu u svom mestu stanovanja

Svađa

Shutterstock

Jedna žena je na internetu opisala svoju avanturu sa komšinicom koja je nedavno rodila dete. Nije krila frustraciju ponašanjem žene koja je živela u susedstvu. Novopečena majka je želela da ljudi koji žive u njenoj blizini ne remete mir u zgradi zbog tek rođene bebe.

„Zvučno sam izolovao sobu, prestala sam da sviram bubnjeve posle 18 časova“ – kaže korisnik portala Redit, koja je napisala objavu o problematičnoj komšinici. Ona dodaje da je zbog žene osetljive na buku odustala ne samo od redovnog sviranja instrumenta, već i od pozivanja prijatelja u svoje dvorište.

"Ne pravi buku"

Uprkos činjenici da je žena odgovorila na zahtev komšinice da smanji buku, jednog dana je zatekla još jednu neprijatnu situaciju. Došla je sa posla u 23:00. Kada je parkirala auto u garaži, prišao joj je komšija i zamolio je da ujutru parkira auto.

"Odbila sam jer je u našoj ulici nedavno bilo provala automobila. I moj auto je često na meti lopova [...]. Izvinila sam se i odlučno mu rekla da ni pod kojim uslovima neću ostaviti auto preko noći napolju", objasnila je.

Žena se trudila i da ne svira bubnjeve. Iako je policijski čas bio do 22 sata, frustrirana mlada majka je takođe insistirala da od18 sati iz stana ne dolazi buka. 

Žena se, međutim, promenila jer je Britanka koja opisuje situaciju na kraju odbila da sarađuje.

„Rekla sam da će od sada morati više da sviram“, priznala je frustrirana žena čije su dnevne aktivnosti bile ograničene.

Reakcija ljudi

Počela je diskusija o objavi korisnika na Reddit forumu. Ko je bio u pravu - žena sa detetom ili komšinica kojoj je uskraćena sloboda?

Gotovo svi su izjavili da "bučna" komšinica nije kriva i da ima pravo da koristi svoj prostor u satima van policijskog časa.

"Odlučili su da imaju bebu. Sigurno su znali da ih nešto može probuditi?" istakao je jedan. „Izgleda da prave grešku pokušavajući da potpuno budu tihi dok beba spava“, piše drugi. 

Šta mislite o ovoj situaciji? Ili ste možda i sami imali sličnu situaciju sa komšijom ili komšijom? Pišite nam u komentarima.

 

Komentari (0)
Loading