PAKLENI PRVI PLES Kada sam podigla haljinu, svuda je bilo krvi, ono što se nalazilo ispod VENČANICE rasteralo je sve goste

K.Ć. Vesti 31.05.2022 12:50 0

Prvi ples je često izvor stresa. Sasvim je normalno da se plašimo pogrešnih koraka, spoticanja ili da se samo plašimo od pogleda koji će biti uprti u nas

PAKLENI PRVI PLES Kada sam podigla haljinu, svuda je bilo krvi, ono što se nalazilo ispod VENČANICE rasteralo je sve goste

unsplash.com

Ali ono što se dogodilo australijskoj nevesti tokom ovog posebnog trenutka je daleko iznad standardnog skupa strahova mladenaca.

Užas na venčanju

TikTok korisnica@madalin je podelila priču o svom prvom plesu, u kojem je ... mnogo toga pošlo naopako. Ali nije krivica Madalin ili njenog muža.

"Uvek nešto krene po zlu kada ne treba", napisala je ispod svog videa, koji je „lajkovalo” preko 2 miliona internet korisnika iz celog sveta.

"Bože, svaki dan idem na TikTok i dobijam sve više razloga da nikada ne dođem u Australiju", prokomentarisao je jedan od njih.

"Kada sam podigla haljinu, svuda je bilo krvi"

Šta se desilo? "Evo šta smo našli ispod moje haljine nekoliko minuta nakon našeg prvog plesa" – dodala je ona. Tokom ceremonije, njena svekrva je primetila da intenzivno krvari.

"Mislili smo da imam neočekivani period", kaže ona. Ali dok je podigla haljinu, uzrok nije bila menstruacija, već nepozvano društvo.

@madalyn.wise Okay here you go! Here is the Leech story time 😂 sorry if it’s not very good I am super new to TikTok pls don’t be mean… #leech #weddingstorytime ♬ original sound - Madalyn Wise

Madalin su gadno ugrizle ... pijavice. "Za sve zbunjene, Australija ima vrste pijavica, koje se mogu naći i u travi, tropskim šumama i drugim mestima sa visokom vlažnošću, ne samo u vodi" – objašnjava jedan od u komentarima.

To je potvrdila i nesrećna žena.

"Pre plesa smo imali slikanje u visokoj travi, a nedavno je padala kiša. Verovatno mi se tada zalepila za kožu" - objašnjava ona. „

"Bilo mi je drago što nije period"

"Iskreno govoreći, laknulo mi je što ovo nije period", priznaje ona. Ispostavilo se da je problem sa pijavicama bio daleko manje uporan od potencijalnih menstrualnih grčeva do kraja venčanja.

 

Pijavice su anelide koje žive skoro širom sveta. Neke od vrsta našle su primenu ne samo u lečenju mnogih bolesti, već iu kozmetici. Sve zbog pljuvačke pijavice, bogate lekovitim supstancama i hranljivim materijama. 

Komentari (0)
Loading