Napustila je troje dece i otišla da živi sa dečkom: Osam godina kasnije, njena ćerka je donela VAŽNU odluku

Vesti 05.12.2021 09:25 0

Postoje situacije kada se ljudi pokaju za svoje postupke, započnu novi život i krenu ispočetka. Ali, da li je zaboravljeno sve što je oprošteno?

Napustila je troje dece i otišla da živi sa dečkom:  Osam godina kasnije, njena ćerka je donela VAŽNU odluku

unsplash

Deri je bila u braku kada se upustila u aferu sa muškarcem koji je njen sadašnji suprug. Tada je odlučila da se preseli kod njega i napusti troje dece. Njena jedanaestogodišnja kćerka koja je u tom momentu imala jedanaest godina, prvobitno je počela da živi sa ocem, a kasnije se preselila od njega. Deri je malo po malo počela da gubi kontakt s decom.

Međutim, osam godina kasnije ćerka je odliučila da oprosti majci i otpočne novi život s njom. Deri priznaje kako je na početku bilo teško da se prilagodi svojoj ćerki, ali ono što joj je sada najvažnije je da je ona ponovo s njom. 

Ona se priseća vremena kada je javno pričala o svom privatnom životu i kada ju je cela Britanija mrzela. 

- Ispričala sam sve... kako sam se zaljubila u nekoga u koga ne bi trebalo, kako sam nakon toga napustila supruga Majkla s kojim imam troje dece. Najmlađa Nel, koja danas jedina živi ponovo sa mnom, bila mi je najteži udarac - kaže ona. 

- Na početku Nel je živela s ocem, vrlo blizu mog novog doma i često sam je viđala. Kasnije oni su se preselili u predgrađe i počele smo polako da gubimo kontakt. Viđale smo se samo jednom nedeljno, a to sam pravdala njenim obavezama oko škole i moja ćerka je postala stranac, a sve to jer sam dozvolila da se zaljubim u drugog muškarca - priseća se ona. 

- Sve se promenilo kada sam se razbolela. Otkrila sam da imam rak dojke i nažalost, tek sam tada shvatila koliko je bilo teško mojoj ćerki. Morala je da balansira između bolesne majke, njenog novog partnera i oca. Naša dva sina su uveliko imali svoje živote i živeli u inostranstvu. Tada se desilo čudo, ona mi je pružila drugu šansu i doselila se u naš novi dom. Ni za koga ovo nije bilo lako, ali imali smo dovoljno tolerancije jedni za druge. Sada samo mogu da kažem da sam zahvalna jer mi je pružila drugu šansu. Jednom sam dozvolila da izgubim svoju decu, ali drugi put to sigurno neću - zaključila je ona.

Komentari (0)
Loading