Nakon dva izlaska pozvao je na TREĆI sastanak, a ona ga je ODBILA: Bićete u ŠOKU kad čujete šta je uradio GODINU dana kasnije!

Naj žena.rs Vesti 02.06.2022 14:27 0

Mislim da si stvarno super momak ali ne vidim da će se nešto ozbiljno razviti između nas, napisala mu je, a on nije ništa odgovorio

Nakon dva izlaska pozvao je na TREĆI sastanak, a ona ga je ODBILA: Bićete u ŠOKU kad čujete šta je uradio GODINU dana kasnije!

Printscreen/TikTok

Korisnica TikToka Roksi Strijar rekla je da je posle dva sastanka odbila da ide na treći sastanak sa dečkom, što ga je očigledno pogodilo: jer, kaže, nije očekivala ono što je uradio kada ju je ponovo video posle godinu dana.

„Želim da ispričam istinitu priču“, počela je ona u svom viralnom TikTok videu. "Toliko je neverovatno da ćete pomisliti da nije istina, ali jeste."


– Shvatila sam da mi se baš i ne sviđa, pa sam mu na na poruku za treći izlazak odgovorila da radije ne bih pisala: „Mislim da si ti stvarno sjajan momak, ali ne vidim da između nas može bilo šta da se  razvije“. Rekla je i da mu "želi sve najbolje" i da bi joj bilo "drago da  ostanu prijatelji" ako on to želi.

Iako joj nikada nije odgovorio, očigledno nikada nije preboleo njeno odbijanje.

https://www.tiktok.com/@roxystriar/video/7082799857831824683?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7041535631534065158


Godinu dana kasnije, bila je sa prijateljima u noćnom klubu. „Sedela sam u separeu i razgovarala sa tipom koji mi je bio samo prijatelj“, prisetila se ona, a on je krenuo prema nama. Trebalo mi je nekoliko trenutaka da ga prepoznam - rekla je ona, a kada je došao do nje, kaže, okrenuo joj leđa, podigao jednu nogu i prdnuo! „Bilo je tako glasno da su se ljudi okretali!

 

Ova priča brzo je prikupila 800.000 pregleda i gomilu komentara. - Ne podnosi odbijanje... - napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao: "Izbegla si metak!". A bilo je, naravno, i nekoliko muških krpelja koji su pozdravili takvo ponašanje i nazvali dečka „kraljem“ i „legendom“, prenosi The Sun.

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading