Muhamed (36) oženio BAKU Iris (81): "Ljubav je kad se lift pokvari, a on vas odnese na DRUGI sprat"!

Naj žena.rs Vesti 08.06.2022 10:03 1

Iris se od bivšeg muža razvela pre četrdeset godina, a sa njim ima dva sina koji su prvo bili skeptični u vezi njene veze sa Muhamedom

Muhamed (36) oženio BAKU Iris (81): "Ljubav je kad se lift pokvari, a on vas odnese na DRUGI sprat"!

Printscreen/Facebook

Iris Džons (81) iz Velike Britanije udala se za Mohameda Ahmeda Ibrihama (36) u novembru prošle godine, nakon što ga je upoznala na Fejsbuku 2019. godine, a da bi ga prvi put videla uživo, 81-godišnjakinja je otišla kod njega u Egipat. gde se i venčala.

Od tada je redovno izražavala ljubav prema svom suprugu na društvenim mrežama i govorila "hejterima" da joj je on srodna duša. Egipćanin koji se oženio 46-godišnjom penzionerkom takođe je često predmet osude na internetu, iako ističe da veoma voli svoju suprugu. Tako je u svojoj novoj objavi na Fejsbuku Iris otkrila šta je ljubav za nju i pružila uvid u svoj život sa mladim Muhamedom.

Muhamed (36) oženio BAKU Iris (81):

Printscreen/Facebook

 

„Ljubav je kada ti onaj koga voliš seče nokte. Kada te odvede na drugi sprat kada se lift pokvari. Kada provodi sate tražeći mobilni telefon koji si ostavio u Uberu. Ljubav je kada onaj koga voliš spava na spratu bolnice i odbija da ode dok se oporavlja od kada bez reči sluša vašu žalbu na vrućinu u Egiptu“, napisala je ona.

Na kraju objave je dodala da su njegovo strpljenje, razumevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj razlog zašto toliko voli svog muža, prenosi The Sun. Iris se od svog prvog muža razvela pre četrdeset godina, a sa njim ima dva sina koji su u početku bili skeptični u vezi njene veze sa Muhamedom, ali su se, tvrdi, predomislili čim su ga upoznali.

Muhamed (36) oženio BAKU Iris (81):

Printscreen/Facebook

 

Njen život se, kaže, zauvek promenio kada joj je sin Stiven kupio laptop početkom 2019. i prijavio je na Fejsbuku. Pridružila se grupi ateista i tamo upoznala mladog Egipćanina, a samo pet meseci kasnije, tada 79-godišnja Ajris se ukrcala na petosatni let za Kairo; za prvi susret sa ljubavlju u stvarnom životu. Dočekao ju je Muhamed; koji se inače vratio roditeljima posle propalog braka. Tamo su se, nekoliko sati nakon što su se upoznali, fizički zbližili, ali nisu mogli odmah da se venčaju jer Iris nije znala da mora sa sobom da ponese papire za razvod.


Tako je nakon samo mesec dana zajedničkog života bila skrhana jer je morala da se vrati u Veliku Britaniju, ali je mesec dana kasnije platila još 600 funti (oko 5.300 funti) za kartu za Kairo. Ovog puta Muhamed nije mogao da se venča, ali tokom njene treće posete par se konačno venčao. Na početku braka, par je morao da živi odvojeno dok mu ona ne obezbedi vizu, a čim ju je dobio, Muhamed se trajno preselio kod svoje supruge u UK; i od tada, tvrde, njihova sreća traje.

BONUS VIDEO


 
Komentari (1)
Loading
matsah
08.06.2022 12:39

hahaha koji vic.Trebalo coveku da ostane u UK pa ne bira koji ce vrag da ozeni .