Probušiti maloj bebi uši ili ne? Jedna majka je to uradila devojčici staroj jedan dan i doživela haos na društvenim mrežama

Vesti 09.06.2022 10:33 0

Komentari su bili razni i podeljeni

Probušiti maloj bebi uši ili ne? Jedna majka je to uradila devojčici staroj jedan dan i doživela haos na društvenim mrežama

Printscreen/TikTok

Mama od bebe stare jedan dan, nije ni slutila šta će je zadesiti kada je postavila sliku koja je nastala samo nekoliko sati nakon njenog rođenja i sliku u kojoj beba ima tri meseca.

Mala devojčiva koja se može videti na snimku, imala je sićušnu minđušu još dok se nalazila u bolnici, dan nakon rođenja i to je izazvalo raznorazne komentare. 

- Jednostavno ne razumem. To boli potpuno isti kao što boli i odrasle. Nemojte se zavaravati- kaže jedan od komentatora.

@laraticaofficial

𝙱𝚊𝚋𝚢 𝙻𝚊𝚛𝚊 ᰔ ♬ original sound - megann_maloney

- Nikada neću razumeti kako neko može da probuši uši nekome bez njihovog pristanka - dodao je drugi. 

Ipak mnogi su rekli kako je mnogim narodima to tradicija, pa čak se i u našim porodilištima nekada bebama posle par dana bušile uši.

- Možda je do mene, ali kada su moja deca rođena, nismo ni razmišljali o tome - rekla je jedna žena.

Majka je tvrdila da su ušne školjke beba mekše kada su zaista male i da njena ćerka “nije ni reagovala” tada na taj bol.

- Kada imaju dva, tri dana ne osećaju bol kao kada imaju godinu ili dve - napisala je ona.

Ipak posle raznih negativnih komentara mnogi su se složili da o tome treba samo apsolutno porodica da odlučuje i da se drugi ljudi ne pitaju za to. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading