"Dete ti je DEBELO": Mama objavila fotografiju UŽINE svoje ćerke, doktori je NAPALI, a ona svojim odgovorom podigla revoluciju na MREŽAMA

Vesti 01.01.2022 22:30 0

Jedna Australijanka je na Fejsbuku podelila kako joj je nedavno doktorka skrenula pažnju na to da je njena četvorogodišnja ćerka malo "punija" i da zbog toga mora u vrtić da nosi zdraviju hranu

"Dete ti je DEBELO": Mama objavila fotografiju UŽINE svoje ćerke, doktori je NAPALI, a ona svojim odgovorom  podigla revoluciju na MREŽAMA

Printscreen/Facebook

Mama je na Fejsbuku objavila i fotografiju ručka koji je taj dan spremila svojoj četverogodišnjakinji, a u kojem su komadići domaće kobasice, jogurt, štapići od povrća, lubenica, ananas, jabuka i krekeri sa sirom. 

Australijanka je napisala da joj je neverovatno da predškolska deca imaju nenajavljene 'rutinske zdravstvene preglede', na kojima im se meri i indeks telesne mase.

Printscreen/Facebook

 


Poručila mi da  'za ručak moram da joj dam zdravije namirnice', napisala je mama u neverici i dodala da devojčica svaki dan jede zdravo, te da ne shvata što nije u redu s njenim ručkom

Dodala je i da je njeno dete 'zdravo i sretno', te da joj školska doktorka ne bi smela da joj govori da se nezdravo hrani, budući da o njenoj prehrani zapravo ništa ne zna. 

- Ona nije nikad videla što mi kod kuće ručamo ili večeramo, već je po njenoj težini odmah  zaključila da se hrani nezdravo i poručila mi da joj 'moram ponuditi i zdravije namirnice za obrok' - napisala je i dodala da djevojčica svaki dan jede mnogo voća i povrća, te da ne zna što je zdravo ako to nije.

Drugi su se roditelji složili da u spakovanom ručku četverogodišnjakinje ne vide ništa loše, a većina misli da upravo tako treba da izgleda ručak za predškolsko dete.

- To mi sve zgleda super zdravo - napisala je jedna mama, a druga je poručila da 'dok god dete dobro jede, srećno je i zadovoljno, doktor ne bi trebao ni da komentariše njegovu kilažu', prenosi The Sun.

Anketa

Da li vi pakujete detetu hranu za školu?

 

 

Komentari (0)
Loading