Princeza Marta i Šaman BISEKSUALAC: Tvrde da se znaju iz prošlog ŽIVOTA i da mogu da IZLEČE ljude od svih bolesti!

Vesti 09.06.2022 14:30 0

Oni veruju da se znaju još iz prošlog života i da mogu da izleče svet

Princeza Marta i Šaman BISEKSUALAC: Tvrde da se znaju iz prošlog ŽIVOTA i da mogu da IZLEČE ljude od svih bolesti!

Printscreen/Instagram

Durek je inače uveren da je u jednom od prošlih života bio kralj, a Marta je bila princeza, a u drugom faraon, a ona njegova kraljica.

"Tako sam srećna što mogu da objavim da sam verena za šamana Dureka. On je onaj od koga mi srce skače, koji me vidi i podstiče da rastem, koji me zasmejava i sa kojim mogu da budem ranjiv. Ljubav prevazilazi sve i pokreće nas da rastemo. Tako sam srećna što nastavljam da rastem sa ovim prelepim čovekom", napisala je norveška princeza Marta Luiz (50) na Instagramu.

Ona je najavila veridbu sa američkim šamanom Durekom Veretom (47), koji je ranije zamolio njene roditelje za njenu ruku, jer je, kaže, u duši veoma staromodna i drži se tradicije. Nije im smetalo. Par je počeo da izlazi 2019. godine nakon što ih je sreo zajednički prijatelj. Imali su jednaka duhovna interesovanja i to ih je snažno privlačilo jedno drugom.


Veruju da se poznaju iz mnogih prošlih života i da mogu pomoći da se „izleči svet“ zajedno sa svojim sledbenicima.

Imao sam samo dve godine kada sam naučio šta znači biti šaman. Majka mi je rekla da je shvatila da sam obeležena i posebna još dok je bila trudna sa mnom. Svirala je bubnjeve i učila me o misterijama biljaka. Pao sam u trans i tada sam mogao da vidim svoje pretke. Ja sam šesta generacija iscelitelja u svojoj porodici – rekao je Durek.

 

Njegov pokojni otac David bio je inženjer afričko-haićanskog porekla, a njegova majka Veruška ima indijsko-norveške korene. Marta-Luiz je ćerka norveškog kralja Haralda i kraljice Sonje, ima troje dece i sebe naziva vidovnjakom. Ona tvrdi da može da razgovara sa anđelima i ne smeta joj što je Durek biseksualan.

Šaman Durek je poznat u SAD, a među njegovim obožavaocima i klijentima bila je i glumica Gvinet Paltrou, koja ga opisuje kao svog 'brata po duši'. Jedna seansa kod njega košta, u zavisnosti od toga čime se bavi, između 2.800 i 7.000 kuna.

Pored toga, redovno se pojavljuje u holivudskim emisijama. Ima svoju veb stranicu na kojoj nudi svoju meditativnu muziku, knjige, šamanski bootcamp, radionice, čišćenje kuća od loše energije, šamanska iskustva... Prisetio se prvih duhovnih iskustava koje je imao kao dete.

- Video sam svoje pretke, ali ih nisam poznavao, nisam znao ko su tada bili ti ljudi. Sećam se da je jedna žena bila obučena u belo. Imala je mračan put i vrlo jasno mi je govorila, sebe je nazivala „sisarom“. Kasnije sam saznao da je to bila moja prabaka koja je takođe bila šamanka, posećivala me je iz duhovnog sveta – opisao je iskustvo.

 

Marta se sećala veoma teškog perioda u svom životu

Bilo je to 2019, iste godine kada je upoznala Dureka. Njen bivši suprug, pisac Ari Behn, izvršio je samoubistvo. Bilo je to nakon početka njene veze sa američkim šamanom, a neki su za to krivili nju i Dureka. Rečeno im je da su ga gurnuli u smrt.

– Vratili smo se kući iz crkve, sa božićne jutarnje crkvene mise, kada smo dobili vest. Rekli su da je to moja i Durekova krivica, jer da nije bilo njega ne bi bilo. Imala sam veliku podršku od Dureka, porodice i prijatelja, ali vladala je praznina i tuga što ga više neću videti – rekla je ona. Princeza Marta Luiz i Ari Ben venčali su se 2002. godine i dobili troje dece - Mod Anđeliku (19), Liju Ajsedoru (17) i Emu Talula (13).

Marta kaže da se nikada u životu nije osećala „kraljevski“ i da je bila veoma razočarana u Norvežane. To je posebno došlo do izražaja nakon što je javnost saznala za njenu vezu sa šamanom. Planira da se preseli u Sjedinjene Države sa decom, ali će zadržati kuću u Norveškoj.

 

- Deca će mi se pridružiti u SAD, ali ćemo i dalje zadržati svoj dom u Lomedalenu. Moramo da imamo dom u Norveškoj, jer ćemo tamo provoditi dosta vremena. Ne možemo u potpunosti da napustimo našu prelepu Norvešku - rekla je ona, prenosi Dejli mejl.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading