Majka potonula na DNO bazena: Evo kako je PETOGODIŠNJA ćerka uspela da joj spasi ŽIVOT!

Vesti 11.06.2022 11:04 0

Petogodišnja ćerka primetila je da se njena majka ne kreće u vodi

Majka potonula na DNO bazena: Evo kako je PETOGODIŠNJA ćerka uspela da joj spasi ŽIVOT!

Printscreen/Youtube

Brzo je plivala želeći da joj spase život. Većina majki zna koliko su njihove ćerke posebne. Ali Trejsi Andervald takođe zna da je njena ćerka pravi heroj. Ona joj je ipak spasila život, a ima samo 5 godina.

Sve je počelo jednog jutra kada je moja majka odlučila da se opusti u bazenu. U početku je Alison bila sa njom u bazenu, ali je ubrzo otišla da se igra u dvorištu. Ali onda se dogodilo nešto strašno. Trejsi je imala napad i potonula je ispod površine vode.

Na sreću, Alison je primetila da njena majka više ne pliva. Pogledala je prema bazenu i videla da je pod vodom i da se ne pomera. Alison je odmah otrčala do bazena, skočila i doplivala do mame, a zatim je izvukla na sigurno. Uspela je da izbaci vodu iz pluća, ali Trejsi je i dalje imala napad. Alison je odmah otrčala u kuću da pokupi odrasle. Trejsin muž je pozvao hitnu pomoć.

Kada se probudila u bolničkom krevetu, Trejsi nije znala šta tamo radi ni kako je tamo stigla. Tada je njena sestra Terda objasnila: "Alison te je sama izvukla, to je čudo." Trejsi je ceo događaj pratila na sigurnosnoj kameri – ćerka joj je spasila život. Onda je Alison upala u sobu i čvrsto je zagrlila. Trejsi ju je naučila da pliva kada je Alison imala samo dve i po godine.

Neko bi rekao da je bilo veoma rano, ali u ovom slučaju je znanje veoma dobro došlo. Allison je postala pravi heroj, a ima samo 5 godina. To je stvarno fantastično. Zahvaljujući njoj, njena majka je sada bezbedna. Trejsi i Alison su bile veoma iznenađene napadom. Veoma su strašni, čak i kada se ne dešavaju u vodi. Mnogo puta se čak i ne zna šta ih je izazvalo. Napadi se mogu desiti u bilo kom trenutku, bez obzira na okolnosti, tako da svi treba da sledimo Alisonin primer i da budemo tu za one kojima je potrebna pomoć.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading