Evo ga kandidat za UČITELJA godine: Dopušta samo AKTIVNIM učenicima da ga "VREĐAJU" za vreme onlajn nastave

Vesti 24.09.2021 21:03 0

Tajler, kao i mnogi drugi nastavnici, morao je da se prilagodi novoj "normalnosti" i onlajn nastavi. Međutim, ovaj mladi učitelj je vrlo brzo primetio da ga njegovi učenici "kuliraju" za vreme nastave

Evo ga kandidat za UČITELJA godine: Dopušta samo AKTIVNIM učenicima da ga "VREĐAJU" za vreme onlajn nastave

Printscreen/TikTok

Kako bi na bilo koji način privukao pažnju svojih učenika, Tajler Jakovski iz Bostona rešio je da uvede jednu novinu u svoja izlaganja i testove.

Kako bi brzo uočio ko prati nastavu, ovaj simpatični učitelj je rešio da dozvoli svojim učenicima da ga ismevaju za vreme nastave, ali samo pod jednim uslovom! 

- Počelo je spontano, a onda je ušlo u praksu. Tokom pisanja i davanja zadataka pišem svakakve gluposti u tekstu. Onaj ko prati šta radim reagovaće. Ko ne reaguje, a zaista su gluposti, pokazaće mi koliko je zaista prisutan na času - kaže Tajler u sada već viralnom videu koji je objavljen na TikToku.

Na početku eksperimenta bio je šokiran jer na njegovu rečenicu u testu "Profesor J baš smrdi" skoro niko sem jedne devojčice nije reagovao.

 

- To mi je bio signal da nastavim sa smicalicama koje su u isti mah zabavne, ali i korisne. Sada su svi već navikli da me ismevaju za vreme predavanja i testova - kaže Tajler Jakovski.

"Da moji nastavnici ovo rade, ja bi bio đak generacije", "Ovaj čovek razume kako deca funkcionišu", "Ako išta, barem vam vreme brže prođe", samo su neki od oduševljenih tiktokera koji su za ovog prosvetnog radnika imali samo reči hvale.

Komentari (0)
Loading