Ustala je iz kreveta, dala OTKAZ i bacila celu ušteđevinu na polovni KARAVAN: Ova devojka već ČETIRI godine putuje svetom i uživa u ŽIVOTU

Vesti 25.09.2021 08:30 0

U jednom momentu je radila po 70 sati nedeljno i studirala, a sve vreme je prizeljkivala da spakuje sve u jedan kofer, sedne u kola i uputi se u nepoznatom smeru

Ustala je iz kreveta, dala OTKAZ i bacila celu ušteđevinu na polovni KARAVAN: Ova devojka već ČETIRI godine putuje svetom i uživa u ŽIVOTU

Printscreen/TikTok

Sidni Ferbrač (26) iz Indijanapolisa dala je celu svoju ušteđevinu za jedan karavan kako bi putovala po Americi. Međutim, kada je ovu vest saopštila roditeljima i prijateljima naišla je na negodovanje, ali kako i sama kaže: "Ja sam već to odlučila, tako da eto".

Ova 26-godišnjakinja, brzo se umorila od stresnog načina života i obaveza, pa je odlučila da celu dotadašnju ušteđevinu uložila u jedan karavan kako bi putovala Amerikom, a na put je krenula u oktobru 2017. godine.

- Bila sam umorna po ceo dan. Studirala sam, radila po 70 sati nedeljno da bih mogla da plaćam stanarinu i školovanje. Bila sam iscrpljena i vrlo nesrećna - rekla je Sidni za "Jam Press".

Čim je završila sa studijama i dobila diplomu znala je da je to idealan trenutak da promeni nešto u svom životu.

- Mogla sam da nastavim da radim i budem očajna i nesrećna ili da svu svoju ušteđevinu dam za karavan i dam sve od sebe da to uspe. Htela sam da putujem i sve mi je odjednom imalo smisla. Dala sam otkaz, i evo me od tada, na putu - rekla je.

Sidni je radila kao menadžer za organizaciju događaja u hotelima i restoranima, što je podrazumevalo da nekada mora da radi od svitanja, pa sve do ponoći.

- Stalno sam govorila sebi da život ne bi trebalo da bude ovo. Mora da postoji nešto više - objasnila je.

Međutim, kada je sve stavila na papir znala je da mora da sakupi 16 hiljada dolara, kako zna i ume, i da na taj način promeni svoj život! Odlučila je da da sve od sebe i u oktobru 2017. godine kupila je polovni karavan, a od tada je obišla celu Ameriku, istočnu Kanadu i Meksiko i usvojila dva pas koja je našla na putu.

 

- Budim se sa osmehom, zaspim sa osmehom. Osećaj slobode i dani su neverovatni. Mnogo je i onlajn poslova koji mogu da se rade i sve se da uklopiti. Nisam više rob posla, radim koliko mi je potrebno za osnovne stvari. I uživam u ostatku dana. Mislim da je to pravi život - rekla je.

Komentari (0)
Loading