Najgori PRVI SASTANAK, momak bio u ŠOKU: "Zabavili smo se, bilo je super, a onda je NEPOZNATI muškarac SEO za sto!"

M. G. Vesti 14.06.2022 14:24 0

Mladić je opisao najgori prvi sastanak na kom je bio.

Najgori PRVI SASTANAK, momak bio u ŠOKU: "Zabavili smo se, bilo je super, a onda je NEPOZNATI muškarac SEO za sto!"

Unsplash

Korisnik TikTok-a, poznat samo po korisničkom imenu Pattyslap23, pridružio se izazovu na ovoj društvenoj mreži, koji od korisnika zahteva da ispričaju priču o najgorem sastanku na kojem su ikada bili.

"Bilo je to pre dve godine, u Bostonu. Otišao sam na prvi sastanak sa devojkom, sve je bilo super, zabavili smo se, otišao sam da platim račun i planirali smo da idemo u bioskop...“, započeo je priču mladić, pa dodao:

"Odjednom je nepoznati muškarac ušao u restoran i seo sa nama za sto, a devojka je postala 'bleda kao duh'"

Mladić je pitao muškarca da li može da mu pomogne, a on mu je rekao da upravo sedi na sastanku sa njegovom suprugom.

"Pitao sam je da li je to zaista njen muž, a ona je pokušavala da nađe neki izgovor, međutim stvari su se samo pogoršale. Najbolji deo je bio kada je njena ćerka pritrčala i sela joj u krilo."

 

 

Kako piše The Sun, devojka je bila u braku sedam godina, živela je sa mužem i ćerkom, ali je, očigledno, želela malo zabave sa strane.

Korisnici su bili šokirani njegovim iskustvom, ali su zaključili da je bolje ovako nešto saznati na prvom sastanku nego kasnije, kada se razviju osećanja.

Kasnije je objavio još nekoliko video zapisa u kojima je ispričao da je muškarac odmah tražio razvod od supruge, a Pattyslap23 je ostao u kontaktu sa njim i čak ga je jednom prilikom upoznao sa svojom prijateljicom, sa kojom je muškarac sada u vezi.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading