Mislila je da je PRVI PLES bio savršen: Uočila je KRV ispod venčanice, ispod se mrdalo nešto JEZIVO!

Ž. T. Vesti 15.06.2022 12:15 0

Mnoge žene godinama sanjaju svoje venčanje i žele da sve bude kao u bajci

Mislila je da je PRVI PLES bio savršen: Uočila je KRV ispod venčanice, ispod se mrdalo nešto JEZIVO!

Printscreen/TikTok

Madalin Vajz rekla je da je njen dan venčanja protekao izuzetno dobro dok nije otkrila nešto zaista jezivo. U viralnom TikTok klipu, ona i njen muž se mogu videti kako uživaju u svom prvom plesu na podijumu za igru.

Iako je sve delovalo veoma romantično, ta bajka je bila kratkog veka. „Ono što smo otkrili ispod moje haljine nekoliko minuta nakon našeg prvog plesa bilo je jezivo“, počela je ona.

Sledeći kadar otkrio je sliku njene noge i haljine prekrivene krvlju.

Printscreen/TikTok

 

„Bila je to pijavica“, rekla je, pored snimka stvorenja kako se migolji na zemlji. Na sreću, mlada je uspela da uhvati pijavicu koja joj je sisala krv ispod venčanice pre nego što je nanela još više štete. Pokazala je slike svoje noge zavijene dok je sedela u ogrtaču.

@madalyn.wise There’s always something that doesn’t go quite right at your wedding, right? 😂🤦🏻‍♀️ #leech #weddingtiktok #wedding #weddingnightmare #foryoupage #fyp #ohno ♬ Oh No - Kreepa
"Uvek postoji nešto što ne ide baš kako treba na vašem venčanju, zar ne?" našalila se ona. Klip je prikupio preko 31 milion pregleda i hiljade komentara gledalaca koji su izrazili zabrinutost. U naknadnom videu, mlada je otkrila da su na njenom telu zapravo bile tri pijavice: jedna na njenom stopalu, jedna iza kolena i jedna koja puzi uz nogu.

Rekla je da je najveća bila na njenoj nozi oko tri sata pre nego što  je primetila. Njena svekrva je zapravo bila osoba koja je primetila krv na haljini i obe su pretpostavile i pomislile da je dobila menstruaciju. Ali kada su podigle haljinu, otkrile su pijavice.

Printscreen/TikTok

 

Madalin je rekla da je razlog zbog kojeg je jedna od pijavica bila tako velika zato što je bila na njenom telu provela dugo vremena isisavajući krv. Srećom, niko od gostiju nije imao posla sa pijavicama i mlada je nakon ove traume bila dobro.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading