Fitnes trenera napadaju zbog njegove SUPRUGE: Duplo je deblja od njega, pojedinci se pitaju kako može uopšte da je DOTAKNE!

Ž. T. Vesti 15.06.2022 16:25 0

Met je rekao da ga je kod Britani privukla njena pozitivna slika o njenom telu, i rekao je da je samo želeo da ona jede šta god želi i da bude srećna

Fitnes trenera napadaju zbog njegove SUPRUGE: Duplo je deblja od njega, pojedinci se pitaju kako može uopšte da je DOTAKNE!

Printscreen/Instagram

Kada su tek započeli vezu, Britani Montgomeri i njen suprug Met Montgomeri napravili su zajednički profil na Instagramu gde su objavljivali postove o zajedničkom životu, ali su se ubrzo našli na meti raznih „hejtera“ koji su svakodnevno ostavljali uvredljive komentare i sms poruke da „nisu jedno za drugo“.

Naime, korisnici društvenih mreža, ali i nepoznati ljudi na ulici, često komentarišu razliku između nje i njegovog stasa, i zaključuju da im je veza "smešna".

Kako prenosi Miror, Britani je na tom profilu podelila svoju priču i rekla da su joj bivši partneri govorili da je predebela, zbog čega se borila sa nedostatkom samopouzdanja. Nakon toga, devojka je odlučila da odustane od veze i zabavljanja, ali je onda na Fejsbuku upoznala fitnes trenera Meta i par se brzo zaljubio.

Venčali su se prošle godine, a Britani je ubrzo rodila dečaka, pa sada često objavljuju fotografije svoje male porodice.

 - U početku sam bila skeptična prema njemu jer sam bila u vezama u kojima su mi momci govorili da će me ostaviti ako ne krenem na dijetu. To je uticalo na moje samopouzdanje, pa sam u nekom trenutku života zaista počela da se trudim da jedem i da vežbam, ali sam shvatila da nisam toliko srećna jer to nisam bila ja – rekla je Britani.

 

Zato, kaže, nije ni pomislila da će ikada naći nekoga ko će je voleti takvu kakva jeste, a sada kada ima Meta i ne može biti srećnija. Rekao je da ga je odmah privukao njen pozitivan karakter i to što je izgleda zadovoljna sobom jer je u prethodnim vezama bio sa vitkim devojkama koje su bile mnogo nesrećnije i koje su stalno želele da promene nešto na sebi.

- Britani mi se dopala jer nije htela ništa da menja jer voli sebe takvu kakva jeste, a volim je i takvu kakva jesam i nikada ne bih tražio od nje da se promeni i smrša. Želim da jede šta hoće i da bude srećna – objasnio je on.

Bez obzira na to, par se i dalje stalno suočava sa uvredljivim komentarima, ali sada su već naučili da to ignorišu i to ih ne pogađa toliko. Zbog toga su poručili drugima da razlika u veličini i težini nije bitna, te da nikada ne bi trebalo da sprečava ljude da budu zajedno.

 

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading