"Posao mi nije prioritet zato sam odlučila da postanem DOMAĆICA": Ima samo 22 godine a muž joj kupuje SKUPE LIMUZINE i firmirane TAŠNE jer ceni njen "TRUD"

Vesti 25.09.2021 18:10 0

Džejd je odlučila da ceo svoj život posveti majčinstvu i kućnim poslovima, a suprug je u tome snažno podržava, pa je zbog toga svakodnevno obasipa skupocenim poklonima

"Posao mi nije prioritet zato sam odlučila da postanem DOMAĆICA": Ima samo 22 godine a muž joj kupuje SKUPE LIMUZINE i firmirane TAŠNE jer ceni njen "TRUD"

Printscreen/TikTok

Jednom prilikom mlada mama se pohvalila novim kolima, marke Mercedes, koja koštaju simboličnih 100.000 evra, a u opisu ispod objave je napisala: "On plaća moje račune".

- Evo kako izgleda kada vas muž ohrabri da ostanete kući i budete posvećena majka, oduvek sam želela da živi ovako sa 22 godine - napisala je jednom prilikom.

Međutim, ova skupa kola nisu jedina fensi "kočija" koju poseduje. U drugoj objavi na društvenoj mreži TikTok, Džejd se pohvalila kako joj je suprug kupio beli Rejndž Rover, a malo posle toga je usledio i klip u kome se hvali kako je dobila i novu Luis Viton torbu.

 

U jednom videu ona takođe objašnjava kako je na prvom mestu uspela da ubedi svog partnera da je idealno rešenje da ona ostaje kod kuće i da nema svoj posao.

- Svi mi imamo različite prioritete, a posao mi jednostavno nije prioritet, niti će to ikada biti - rekla mu je, a on se bez otpora složio sa njenim planom.

Ova elegantna majka se jednom prilikom našalila rekavši da je njen suprug njen jedini prijatelj, a kada je on na poslu, beba joj služi kao mini zamena za muža.

 

Iako je na račun ovakvih komentara dobila mnogo kritika, neki korisnici TikToka nisu hteli da kriju koliko su ljubomorni na njen način života. 

- Tužno je gledati kako neko drugi živi tvoje san - napisala je jedna žena, a druga je dodala da samo treba da nađe dovoljno najvnog i bogatog muža.

 
Komentari (0)
Loading