Došla je po DECU kod bivšeg muža: Kada je ušla u spavaću sobu, UKOČILA SE I ZANEMELA od bola

K.Ć. Vesti 16.06.2022 11:15 1

Brajant je imao pet godina, Kesidi tri, a Gideon Karels samo dve

Došla je po DECU kod bivšeg muža: Kada je ušla u spavaću sobu, UKOČILA SE I ZANEMELA od bola

Shutterstock

Svo troje dece iz predgrađa Čikaga su mrtvi. Trebalo je to da bude lep vikend proveden sa tatom, koga retko viđaju jer svakodnevno žive sa majkom. Otac, koji je verovatno psihički bolesnik, ubio je svoju decu.

Debra Karels, koja živi u predgrađu Čikaga, kada je došla kod bivšeg muža po decu, ostala je u šoku. Njeno troje dece provelo je ceo vikend sa ocem, što mu je, prema odluci suda, pripadalo. Međutim, završilo se tragično za njih. Petogodišnji Brajant, trogodišnji Kasidi i dvogodišnji Gideon Karels su mrtvi, a preliminarni rezultati obdukcije pokazuju da su svo troje dece umrli od posledica utapanja. Tela dece otkrila je njihova majka u spavaćoj sobi.

Otac je udavio svoje troje dece

Međutim, ovo nije kraj tragičnih vesti. Ispostavilo se da se deca nisu udavila usled nesrećnog događaja, već ih je otac ubio - 35-godišnji Džejson E. Karels. Muškarac je priveden posle 17-minutne policijske potere. Uhvaćen je jer mu je automobil sleteo sa mosta. Nesreća je bila toliko ozbiljna da su vatrogasci morali da oslobađaju čoveka iz automobila. Nekoliko trenutaka nakon toga prevezen je u bolnicu.

Džejson E. Karels je sve priznao ubistva čim je iznet iz automobila. Rekao je da je udavio svoju decu.

- Ne mogu da verujem. Nikad ne biste pomislili da vam se ovako nešto može dogoditi. Nikada nisam mislila da bi to mogao da uradi svojoj deci, ali sada znam da ako sumnjaš da ih ne ignorišeš i da se držiš svojih principa - citira Dejli mejl očajnu majku.

Motivi ubistva nisu poznati. Verovatno je patio od psihičkog poremećaja, ali je odbio da se leči. Štaviše, Džejson E. Karels je ranije maltretirao svoju ženu, koja je odlučila da ga napusti upravo iz tog razloga. Debra Karels je, međutim, želela da njen bivši muž održava odnose sa decom. Sada zna da je "to bila strašna greška".

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Ana
16.06.2022 13:53

Muškarci koji maltretiraju žene (kao i žene koje maltretiraju muškarce) ne treba da imaju kontakt sa decom, jer nisu zreli i psihički i karakterno stabilni. Sve ostalo je čista greška