"Spavala sam sa muškarcem, a onda videla da je OŽENJEN": Kada je shvatila da je LAŽE, učinila je nešto što bi malo ko SMEO

Vesti 17.06.2022 21:40 0

Hejli je u kupatilu shvatila da je muškarac sa sastanka oženjen, te je odlučila da se vrati kako bi njegovoj ženi sve priznala.

"Spavala sam sa muškarcem, a onda videla da je OŽENJEN": Kada je shvatila da je LAŽE, učinila je nešto što bi malo ko SMEO

Printscreen/ TikTok

Hejli je svoju priču snimila kad je shvatila da je spavala s oženjenim muškarcem. Naime, nakon seksa otišla je u kupatilo u stanu muškarca sa dejta, a tamo je otkrila žensku četkicu za zube. Ubrzo je videla i ostale proizvode i shvatila da ju je muškarac lagao da živi sam i da nije u vezi.

- Što sam to učinila?! - napisala je Hejli u videu na kojem pokazuje ženske preparate u kupatilu, zbog kojih je otkrila istinu.

- Tako mi je žao, rekao je da živi sam - prošaptala je tokom snimanja videa. Kupatilo je bilo puno ženskih potrepština, a narednog dana je Hejli odlučila da se vrati u istu kuću i pronađe suprugu. 

 

 

- Ja sam bila tu, spavala sam s vašim suprugom. Jako mi je žao, nisam znala da je oženjen - rekla je Hejli, a celu situaciju je snimila za TikTok te priznala da se tresla dok je razgovarala s Džejn prvi put.

Hejli je supruzi muškarca s kojim je spavala ispričala celu istinu i pokazala snimak iz kupatila. Supruga Džejn pristala je da snimi TikTok s Hejli, ali je na snimku okrenuta leđima pa nije otkrila svoj identitet. Uprkos šoku koji ju je snašao, odgovorila je na neka pitanja koja su mučila brojne korisnike TikToka koji su pratili razvoj događaja.

 

 

- Zahvalna sam ti na tvojim videima, oni mogu pomoći onima koji se nalaze u sličnoj situaciji kao i ja. Rastajem se, imam svoju porodicu kao podršku i započeću svoj život iznova - rekla je Džejn.

- Važno je da u ovakvoj situaciji imate poštovanja prema drugoj osobi. Mislim da ćemo nakon ovoga svega postati dobre prijateljice - zaključila je Hejli u videu s Džejn, a na kraju su se i zagrlile.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading