Bizaran zahtev MLADE razbesneo je sve: Tražila od KUME da NAPUSTI venčanje ili da "IŠČUPA NOKTE"

M. G. Vesti 18.06.2022 17:00 0

Mladina prijateljica i kuma je na Redditu opisala neugodnu situaciju sa venčanja.

Bizaran zahtev MLADE razbesneo je sve: Tražila od KUME da NAPUSTI venčanje ili da "IŠČUPA NOKTE"

Printscreen/ TikTok

Planiranje venčanja često je vrlo stresno, jer većina mladi i mladoženja želi da im taj važan dan u životu prođe savršeno te da se dobro provedu. Puno je stvari koje treba rešiti pre nego započne sama ceremonija, od izbora cveća, rasporeda gostiju za stolovima do izbora hrane i torte, pa ne čudi da svaki problem koji se pojavi na putu izaziva puno više stresa nego što bi to bilo inače, piše The Mirror.

Tako je jedna Amerikanka na Redditu podelila pomalo neverovatan razlog zbog kog se posvađala s prijateljicom uoči venčanja. 

- Ovako: Mlada (24) i ja (25) smo najbolje prijateljice već 15 godina i uvek smo bile u dobrim odnosima, uvek bez svađe. Stvar je u tome da mrzim sukobe pa uvek pokušavam da rešim problem mirno ili jednostavno prihvatim njene želje – napisala je.

Dodala je kako njena prijateljica planira venčanje već skoro dve godine i zamolila ju je da joj bude deveruša čim se verila. 

- Bila sam presrećna zbog nje, ali to uzbuđenje polako je počelo jenjavati zbog načina na koji se ponašala prema meni poslednjih nekoliko meseci. Kap koja je prelila čašu dogodila se tokom vikenda, baš za vreme venčanja – dodala je. Naime, nakon što je stigla vrlo rano, kako bi pomogla da postavi ukrase i još mnogo toga, sve je donekle išlo po planu, dok buduća mlada nije videla njene – bele nokte.

Shutterstock

 

- Povukla me na stranu da porazgovaramo. Pretpostavila sam da želi da mi ispriča kako joj je prošao dan,  ali ono što je rekla povredilo je moja osećanja. Naime, rekla joj je da želi da ili 'iščupam nokte', ili da odem kući, jer je osećala da su beli nokti moj suptilni pokušaj da odvratim pažnju s nje. Bela je, rekla je, u potpunosti rezervirana za mladu – pojasnila je žena uzrok problema. Braneći se zbog toga što ima bele nokte, prijateljici je rekla da su oni bili deo priprema za spoj dve večeri pre toga i jednostavno ih nije skinula. Odbila je da ih skine, jer je to smatrala smešnim. 

- Razumela bih da sam nosila belu haljinu, ali beli nokti nisu razlog za takvo ponašanje – piše žena. Stvari su ubrzo postale loše: 

- Prijateljica mi je rekla da odem jer nisam poštovala njenu želju, a ona je mlada. Napustila sam venčanje, a sad mi ljudi šalju poruke govoreći da je trebalo da skine lak i da ostanem. Njen verenik me je zamolio da se izvinim i pomirim, kako bi venčanje proteklo bez problema. Prijateljica očigledno nije mislila da ću otići – piše žena s belim noktima, koja je sada ipak zbunjena i pita se je li pogrešila zbog toga što se držala toga da ne skida nokte. 

Objava je dobila brojne komentare, a većina osuda je bila usmerena ka mladi zbog bizarnog zahteva. 

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading