Otišao je na prvi SASTANAK sa devojkom i sve je bilo SJAJNO: Pojavio se drugi MUŠKARAC i stvari su IZMAKLE kontroli, nećete veorati šta je SAZNAO!

Vesti 18.06.2022 23:00 0

Korisnik TikTok-a poznat samo po korisničkom imenu Pattislap23 pridružio se izazovu ove društvene mreže koji od korisnika zahteva da ispriča priču o najgorem sastanku na kojem je ikada bio.

Otišao je na prvi SASTANAK sa devojkom i sve je bilo SJAJNO: Pojavio se drugi MUŠKARAC i stvari su IZMAKLE kontroli, nećete veorati šta je SAZNAO!

Printscreen/TikTok

„Bilo je to pre dve godine, u Bostonu. Otišao sam na prvi sastanak sa devojkom, sve je bilo super, zabavili smo se, otišao sam da platim račun i morali smo da idemo u bioskop...“, mladić počinje.

Odjednom je nepoznati muškarac ušao u restoran i seo sa njima za sto, a devojka je postala „bleda kao duh“, opisuje on. Pitao ga je da li može da mu pomogne, a čovek je rekao da upravo sedi na sastanku sa njegovom suprugom.

"Pitao sam da li je to zaista njen muž, pokušavala je da nađe neki izgovor, ali stvari su se samo pogoršale. Najbolji deo je bio kada je njena ćerka pritrčala i sela u njeno krilo."

Kako piše The Sun, devojka je bila u braku sedam godina, živela je sa mužem i ćerkom, ali je, očigledno, želela malo zabave sa strane. Korisnici su bili šokirani njegovim iskustvom, ali su zaključili da je bolje ovako nešto saznati na prvom sastanku nego kasnije, kada se razviju osećanja.

Kasnije je objavio još nekoliko video snimaka u kojima je rekao da je muškarac odmah tražio razvod od svoje žene, a Peti je ostala u kontaktu s njim i čak ga je jednom upoznala sa svojom prijateljicom sa kojom je muškarac sada u vezi.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading