"Proslavite život": Baka Lucija ima 89 godina i ona je FOTOMODEL poznate dizajnerke

Vesti 26.09.2021 16:28 0

Preživela je smrt svoje ćerke i gubitak muža, sa kojim je bila više od 64 godine. Italijanka Lucija Fertz, 89-godišnja žena postala je zvezda Instagrama zahvaljujući svom unuku. Danas kaže da su joj stečeni interes i ljubav omogućili da prevaziđe bol zbog gubitka svojih najmilijih

"Proslavite život": Baka Lucija ima 89 godina i ona je FOTOMODEL poznate dizajnerke

Printscreen/Instagram

"Baka Lucija" ruši stereotipe o ženskom telu. Na poziv poljske dizajnerke Seline Szelejevske, učestvovala je u smeloj foto sesiji. Autor fotografija je poljski fotograf Hektor Verios.

- Biti model sa 89 godina nije tako loše. Kad me Selina zamolila da poziram za njen brend, mislila sam da je to šala. Pisala mi je na Instagramu tražeći sastanak. Pošto nisam mogla da odem u Poljsku, došla je kod mene sa sjajnim fotografom, Hektorom Veriosom. Ne znam da li su shvatili šta su učinili za mene, ali to je neverovatno - napisala je na društvenim mrežama.

- Misliš da poziram gola? Možda zato što me niste videli na moru. Kada sam se preselila u Viterbo 1953. godine, prva sam nosila bikini. Dok sam šetala plažom čula sam druge žene kako govore: " Pogledaj ovu kurvu . " Nikada me nije zanimalo šta drugi govore o meni jer sam uvek mogao da se pogledam u ogledalo i nasmejem - priseća se Licija Fertz.

- Sviđam se sebi, čak i sa borama - dodaje. - Kao što je Anna Magnani rekla: "Molim vas, ne dodirujte mi bore. Trebalo mi je toliko vremena da ih dobijem."

Lucija Fertz priznaje da je zahvaljujući fotkanju shvatila da u životu ništa nije nemoguće, čak i ako ima skoro 90 godina. Dovoljno je biti pozitivan i otvoren prema svetu.

Komentari (0)
Loading