"Bolje da sednem, da se smirim, nego da vam ODSEČEM UVO": Neverovatna priča Dijane Stevanović, GADAFIJEVE FRIZERKE

Vesti 18.10.2022 08:35 1

Dijana Stevanović je, nakon završene frizerske škole u Bijeljini, u Republici Srpskoj, odlučila da ode u Libiju, gde je njena majka radila kao medicinski radnik, i tamo je postala frizerka porodice Gadafi

"Bolje da sednem, da se smirim, nego da vam ODSEČEM UVO": Neverovatna priča Dijane Stevanović, GADAFIJEVE FRIZERKE

Printscreen/Youtube

Kada je došla da radi u Libiju, Dijana Stevanović je posle godinu dana, odlučila da ostane tamo. Počela je da radi u svojoj struci, a nakon godinu dana postala zvanični frizer porodice Gadafi. Ubrzo je dobila brojna ovlaštenja i privilegije.

Kakva je sve iskustva doživela radeći za jednog od najmoćnijih ljudi na svetu i kako je na kraju jedva izvukla živu glavu iz ratom zahvaćene Libije, te kako je smršala 90 kilograma, Dijana je ispričala je za ATV.

Između ostalog, rekla je kako ga je prvi put jedva ošišala od treme.

- Rekao mi je ‘Ošišaćeš me kako ti ja kažem’. Nakon toga sam mu se obratila na tečnom arapskom, što je njega iznenadilo. Pitala sam ga da li mogu da sednem da se smirim, i dalje sam se tresla od treme. Njemu je sve to bilo neobično i priznao je da ga do tog trenutka niko nije pitao da sedne u njegovoj blizini. Na to sam mu odgovorila da je bolje da sednem i smirim se, nego da mu drhtavim rukama odsečem uho i završim u zatvoru, na šta se on glasno nasmejao, i tu počinje naša saradnja – ispričala je Dijana za ATV.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
bih
30.09.2021 16:19

rođena u Bijeljini u Bosni i Hercegovini