Popularna voditeljka PREMINULA u 43. godini: Njena OPROŠTAJNA poruka uzdrmala JAVNOST "idem kući da umrem, moje vreme je ZAVRŠENO"

Lana Vidović Vesti 21.06.2022 12:50 0

Poznata irska televizijska voditeljka Ejdin Kenedi preminula je u 43. godini od teške bolesti, prenosi "Daily Mail". Njena smrt usledila je samo nekoliko dana nakon što je priznala javnosti da je u bolnici i zamolila da se "mole za nju"

Popularna voditeljka PREMINULA u 43. godini: Njena OPROŠTAJNA poruka uzdrmala JAVNOST "idem kući da umrem, moje vreme je ZAVRŠENO"

printscreen/Tviter

 

Ejdin je napisala prošlog utorka da ima krvarenje u stomaku, podelivši fotografiju na kojoj je u toku jedne od 12 transfuzija krvi koje je primila, a potom je dodala i da "ide kući da umre". Nažalost, njena pretpostavka se pokazala tačnom samo tri dana kasnije.

- Dakle, u životu mi ne ide baš dobro, i nimalo nisam bolje nego kada sam došla u bolnicu, tako da u suštini - idem kući da umrem, ali dobijam palijativnu negu. Moja deca znaju. Ako ih ikada sretnete, i obratite pažnju na njih, znajte da su najljubaznija, najslađa i najzahvalnija deca - napisala je ona na Tviteru.

Ona je podelila i selfi sa svojim mališanima - Jakobom i Evom, kao i fotografiju crteža koji su joj poklonili i na kome je pisalo: "Za mamu, nadamo se da ćeš uskoro ozdraviti. Volimo te puno".

- Naše vreme ovde na Zemlji je završeno, žao mi je zbog toga. Ali nema više bola ili bolesti za vas sada. Nema više tuge ili traume - dodala je ubrzo.

Od Ejdin se opraštaju brojni poznanici i prijatelji na društvenim mrežama, a britanski mediji prenose da je ovo još jedan udarac za njene roditelje, koji su već izgubili troje dece. Njen brat Dara preminuo je u 35. godini od tumora na mozga, a njena sestra Fiona preminula je u 44. godini od raka. Takođe, njen stariji brat Rori poginuo je u saobraćnoj nesreći, kada je imao samo godinu dana.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading