Zaplakala je ugledavši verenički prsten, a potom završila u bolnici: Ovo što mi je dao je, malo reći ODVRATNO!

K.Ć. Vesti 22.06.2022 21:00 0

Dragulj koji je dobila od verenika doneo je samo očaj i suze

Zaplakala je ugledavši verenički prsten, a potom završila u bolnici: Ovo što mi je dao je, malo reći ODVRATNO!

Shutterstock

Jedna Australijanka ispričala je o svojoj veridbi. Umesto prstena koji je čekala četiri meseca, žena je dobila sitnicu koju je nazvala „odvratnim“.

Želela je prsten za skoro 300 hiljada dinara

Devojka je napisala da je želela verenički prsten iz snova, pa je bila sigurna da će voljeni biti na visini zadatka i da će joj pokloniti nakit po izboru. Problem je što je devojka odabrala prsten sa safirom vredan, sitnica, skoro 300 hiljada dinara. Pokazala ga je vereniku, koji je, gledajući cenu, ustanovio da će naći zlataru koji će napraviti skoro identičan, ali za mnogo manje novca.

Nažalost, njegov plan nije uspeo, jer je prsten koji je naručio bio daleko od savršenog. I to toliko da, kada je devojka konačno videla dugo očekivani prsten, briznula u plač. Žena je rekla da je "odvratan", ali je bilo kasno, jer joj je za tren oka on već bio na prstu. Pored toga, bio joj je mali.

Zbog prstena je hospitalizovana

Prsten se zaglavio na prstu devojke i nije mogla da ga skinei. Žena i njen verenik morali su da odu u bolnicu, gde je provela 5 sati čekajući da uklone neželjeni nakit. Tada je prst već bio jako otečen i počeo je da boli.

Printscreen/Facebook

 

Razočarana Australijanka podelila je svoju tragediju sa drugim devojkama u grupi budućih nevesta.

„Sve veridničke fotografije su uslikane u bolnici, sa tim odvratnim prstenom“, napisala je ona na vebu.

Njena ispovest je izazvala pravu buru na internetu, a ona je ostala optužena da je materijalista i bez željenog prstena.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading