Pažljivo OSMOTRITE fotografiju: Možete li da pogodite koja od žena doživljava SRČANI UDAR?

Ž. T. Vesti 23.06.2022 16:30 0

Neki simptomi srčanog udara mogu da ostanu neprimećini i čak neprihvaćeni od strane lekara

Pažljivo OSMOTRITE fotografiju: Možete li da pogodite koja od žena doživljava SRČANI UDAR?

linda johns

Upravo nešto slično se desilo Lindi. 
Linda Džons je veoma uspešna spisateljica i bibliotekarka, kao i neko ko redovno vežba, dobro jede i ne puši, ali je ipak doživela srčani udar. Da bi podigla svest o opasnostima srčanog udara kod žena, postavila je i fotografiju sa promocije knjige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Johns (@ljbookie)

 

Zabeleženo u trenutku kada je počela da oseća simptome "Moj srčani udar nije bio holivudski, kada me je neko zgrabio za grudi i prevrnuo se od bola. Svaki od mojih simptoma je bio onaj koji bi stajao sam za sebe kao mogući srčani udar. Svi moji simptomi su oni koji mogu biti i često jesu", Odbili su ih zdravstveni radnici, ali i ljudi koji ih imaju. Kada sam otišla u hitnu pomoć, brzo sam ih i konkretno navela“, napisala je Linda na svom blogu.

linda johns

 

Linda je žena u sredini fotografije, sa naočarima. Možda izgleda dobro, ali ona upravo u trenutku snimanja fotografije doživljava srčani udar.

"Moja drugarica Džejn je napravila ovu fotografiju baš kada je počeo srčani udar. I dalje se ovde osećam kao osoba, iako je moja nova normala definitivno drugačija", napisala je Linda na svom blogu.

BONUS VIDEO


 

 

 

Komentari (0)
Loading