Tinejdžer (16) PREMINUO jer je pojeo POSLASTICU koju svi jedemo: Srušio se NASRED restorana pred očima RODITELJA (VIDEO)

Lana Vidović Vesti 23.06.2022 19:20 0

Imao je tešku alergiju na mleko, ali je ipak nagovorio svoje roditelje da ga odvedu u lokalni restoran, što se ispostavilo kobnim po njega

Tinejdžer (16) PREMINUO jer je pojeo POSLASTICU koju svi jedemo: Srušio se NASRED restorana pred očima RODITELJA (VIDEO)

Printscreen/Youtube

 

Postoji mnogo namirnica i različitih supstanci na koje neko može biti alergičan, tako da nije neobično kada je neko alergičan barem na jednu od njih. Ipak, neke alergije mogu biti jako opasne.

Osetljivost na polen kod većine ljudi samo se javlja u blagom obliku, dok druge miris putera od kikirikija može da pošalje u bolnicu. Skot Džonson, 16-ogodišnji tinejdžer iz Minesote, imao je tešku alergiju na mleko, ali je ipak nagovorio svoje roditelje da ga odvedu u lokalni restoran.

Ono što se dogodilo Skotu je zaista tragično, ali može da posluži kao upozorenje: ako je vaša alergija jaka, možda je najbolje da izbegavate restorane u potpunosti. Naime, Skot je preminuo nakon što je pojeo dve palačinke.

Ako preuzmete rizik i jedete napolju, znajte da nikada ne možete biti dovoljno oprezni, čak i ako kažete osoblju koliko je ozbiljna vaša alergija.

Ali tada ne zaboravite da sa sobom imate EpiPen, sa rastvorom za hitno ubrizgavanje prilikom anafilaktičkog šoka i drugih alergijskih reakcija!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading