Devojka stavila ŠAMPON na glavu, a onda je otišla u kuhinju: Bila je u KOMI dva meseca i zadobila opekotine TREĆEG stepena

Vesti 24.06.2022 11:20 0

Devojka po imenu Alima Ali imala je samo 12 godina, kada je zadesila ogromna tragedija i zbog "bezazlene" stvari, prava borba za život

Devojka stavila ŠAMPON na glavu, a onda je otišla u kuhinju: Bila je u KOMI dva meseca i zadobila opekotine TREĆEG stepena

Printscreen/TikTok

Kako je napisala na svom "TikTok" profilu, tada uopšte nije imala samopouzdanje i želela je na razne načine da ga sekne i dobije. To je bio momenat kada je htela svoju kosu da oporavi, te je na nju nanela mediscinski šampon a zatim otišla kod mame u kuhinju, gde je spremala ručak.

Nije razmišljala da je proizvod lako zapaljiv, došla je previše blizu, a onda je iznenada njeno lice počelo da gori. Imala je tada samo 12 godina i bila je odmah prebačena u bolnicu gde se i nalazila dva meseca u komi.

 


 

- Otišla sam u kuhinju, kako bih bacila nešto u kantu, kosa mi se našla blizu šporeta, a šampon je bio lako zapaljiv. Uspaničila sam se, a potom prešla u stanje šoka, jer sam pomislila da ću umreti. Nakon toga, znam da sam bila sam u komi dva meseca, tako da nisam mogla da imam neke neposedne reakcije - rekla je Alima.

 

 

Zadobila je opekotine trećeg stepena i izgorelo joj je 55% tela, uključujući lice, grudi, butine, stomak, leđa i šake. Izgubila je sedam prstiju.

- Svaki dan moram da odeću čistim pod pritiskom raspršivačem vazduha, da mažem kreme i pijem lekove. Imala sam na stotine operacija i čeka me još. Interno sam potpuno dobro. Rečeno mi je i da mi kosa neće ponovo narasti, ali nekim čudom jeste. Još uvek mogu da vodim sasvim normalan život. Mogu da vozim i radim svakodnevne aktivnosti - dodala je.

 Kako tvrdi sada kada je prošla pakao, ima mnogo više samopouzdanja nego ranije. Sada je itekako popularna na TikTok mreži gde redovno daje savete i motiviše druge. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading