Ne primamo DEBELE, RUŽNE i STARIJE devojke: U kafiću na Adi ubacili svetleće LEŽALJKE, tviteraši tvrde da su "uslovili" ko sme da ih koristi, evo šta kaže MENADŽER lokala

Vesti 27.06.2022 11:01 1

Danas je na društvenim mrežama osvanio tvit koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Ne primamo DEBELE, RUŽNE i STARIJE devojke: U kafiću na Adi ubacili svetleće LEŽALJKE, tviteraši tvrde da su "uslovili" ko sme da ih koristi, evo šta kaže MENADŽER lokala

Shutterstock

 

Na društvenoj mreži Tviter se pojavio tvit da su u kafiću na Adi ubacili neke svetleće ležaljke koje moraju da se rezervišu lično jer, navodno, ne puštaju debele, ružne i starije devojke.

 

 

Jedan od retkih momenata je kada možemo da vidimo ujedinjene muškarce i žene oko teme koja se ne tiče lično muškaraca.

Komentari su prilično podeljeni, jedni šaljivi, drugi u kritičkom smeru, ali nijedan nije odobravajući za takvu ideju, ako je ona uopšte istinita.

- Svetle na letpotu - napisao je u komentaru jedan muškarac.

- Ja kao starija devojka sam zgrožena - napisala je jedna devojka.

- Živo me zanima kako izgleda proces rezervacije? I procena da li devojka "zadovoljava kriterijume", jedan je od radoznalih komentara.

Jeca 4 guns, devojka koja je objavila ovaj tvit odgovorila je:

- Pogledaju je, ako je zgodna kažu da "može", ako je gore navedeno kažu da je sve zauzeto.

Da bismo proverili da li u ovom tvitu ima istine pozvali smo menadžera pomenutog lokala na Adi koji je bio vidno uznemiren i šokiran zbog objave na Tviteru. 

- Ne, to nije istina, ne znam uopšte odakle nekome ideja da objavi takav tvit. Mi jesmo nabavili svetleće ležaljke i ljuljašku, koju mogu svi slobodno da koriste, ali najčešće dolaze da prave selfije. Dođite da se uverite, svoje goste nikada ne bismo diskriminisali na osnovu pola ili fizičkog izgleda - rekao je za Naj ženu Nenad Komnenović, menadžer lokala.

 

Komentari (1)
Loading
baba roga
27.06.2022 12:16

dragi menadzeru ako je istina sto je ova devojka napisala to je cist rasizam.poznajem devojku ooko 35 godina sa malo jacim butinama ali je strunjcak svog posla genije u elektrotehnici sto ona ima u malom noktu to vase lepotice nemaju u celoj glavi .usput govori tecno tri evropska jezika.glavni inzenjer kod globalne firme i zamislite njoj ne dopustite da koristi vase usluge.a interesuje me za muskarce sa pivskim stomacima da li je dozvoljeno.