Jeziva TRAGEDIJA: Nakon što se ČETIRI dana drogirala, medicinska sestra je došla na posao, a onda se čuo samo VRISAK nesrećne majke

K.Ć. Vesti 27.06.2022 21:15 0

Policija u Sjedinjenim Državama saopštila je da je jedno dete umrlo nekon što je medicinska sestra došla na posao posle četvorodnevnog drogiranja sa metom

Jeziva TRAGEDIJA: Nakon što se ČETIRI dana drogirala, medicinska sestra je došla na posao, a onda se čuo samo VRISAK nesrećne majke

Printscreen/Youtube

Medicinska sestra iz Mičigena, Džudit Sobol optužena je za ubistvo drugog stepena nakon što se pojavila u smeni dok je još uvek bila pod dejstvom droge, navodi VNDU .

Policija je stigla u kuću mališana oko 2.30 časova nakon što je dobila pozive da dete ne reaguje i da je 'poplavelo'.

Po dolasku, policija je zatekla roditelje koji pokušavaju da spasu dete, koje je bolovalo od nekoliko bolesti i ostalo je bez cevi za disanje .

Sobol je optužena za pogrešno postavljanje cevi.

Policija je saopštila da je zatekla 42 -godišnju medicinsku sestru kako leži pored deteta, "u polu-svesti dok mrmlja".

Prema policijskim izveštajima, Sobol „nije bila u stanju da bude na poslu i uopšte nije trebalo da dođe na posao“.

Crime/Berrien County Sheriff’s Office

 

Too Fab izveštava da su, nakon što je dete odvedeno u bolnicu, lekari pronašli cev za disanje zapetljanu u njenu kosu nakon što je medicinska sestra tvrdila da je mogla da se upetlja dok ju je čistila i da se tada „verovatno onesvestila ili zaspala“.

Šef policije u opštini rekao je: „Nakon što je istraga završena, utvrdili smo da je bila pod uticajem metamfetamina i da nije trebalo da brine o tom detetu.

Policija je potvrdila da je u njenoj torbici pronašla malu torbicu u kojoj su se nalazili met i dve lule.

Sobol je takođe navodno priznala da je uzimala met četiri dana zaredom i da se naduvala istog dana kada su je pozvali na posao da nadgleda dete.

Žena se trenutno nalazi u zatvoru okruga Berien, a njeno sledeće saslušanje je zakazano za 29. jun.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading