Svekrva je nakon venčanja dala ULTIMATUM: "Ona ili ja", a SKANDALOZNA odluka mladoženje nikog nije ostavila ravnodušnim

Vesti 28.09.2021 10:13 0

Nemaju sva venčanja srećan kraj. Jedna tiktokerka je saznala za da je njen savršeni dan upropastila je svekrva. Manje od 24 sata nakon ceremonije, starija žena je naterala svog sina da bira između nje i njenog supružnika. Video u kojem je bivša mlada ispričala svoju priču pregledan je 14 miliona puta

Svekrva je nakon venčanja dala ULTIMATUM: "Ona ili ja", a SKANDALOZNA odluka mladoženje nikog nije ostavila ravnodušnim

Printscreen/TikTok

U svom videu, Džilijan je pričala o svadbenoj ceremoniji koja se održala na plaži u Meksiku. Mlada je nosila fenomenalnu venčanicu, vreme je takođe bilo naklonjeno mladencima. Međutim, jedan incident pretvorio je neverovatnu noć u moru. Ispostavilo se da je svekrva "intervenisala" i zahtevala da njen sin bira između svoje verenice i nje.

- Skinuo je venčani prsten i ostavio me bukvalno dan nakon venčanja - rekla je nesrećna mlada.

Po tiktokerkinom mišljenju, svekrva je bila "ljubomorna" na to koliko pažnje njen sin posvećuje svojoj budućoj mladi. Rečeno je i da je starija žena pozvala mladu i rekla da je "mrzi".

Mlada žena je bila slomljena, pokušala je da se vrati kući ubrzo nakon nesrećne ceremonije, ali se ispostavilo da je u zemlji u kojoj je živela, Kanadi, najavljeno zatvaranje .

Džilijan više nije mogla da deli stan sa svojim bivšim dok je hteo da je izbaci iz stana. Osim toga, njegova porodica im je zabranila da se viđaju. Nakon isteka karantina, pokušala je da razgovara sa bivšim o razvodu. Čula je da to neće biti moguće jer će se preseliti  "u Južnu Afriku" na tri godine. Prema Džilijan, poništavanje venčanja takođe nije dolazilo u obzir zbog propisa Britanske Kolumbije.

Kasnije u videu, Džilijan je tvrdila da je blokirala svog bivšeg na društvenim mrežama, ali je pravio nove lažne naloge da bi je pratio i ucenjivao.

Kako je video napuštene neveste počeo da dobija na popularnosti, reč je uzela osoba koja je tvrdila da joj je bivša snaja. Žena je optužila tiktokerku da laže, dodajući da se njena porodica uvek "drži zajedno" i da je odnos njenog brata sa Džilijan bio "velika greška".

Video koji je dobio 2,5 miliona lajkova i koje je komentarisalo preko 25 hiljada. puta, možete videti ispod.

 

 

Osim priča o venčanju, Džilijan je počela da objavljuje i materijale o stomi, vezi između tankog creva, debelog creva, žučnih kanala ili uretera sa telesnom površinom. Hirurški napravljen otvor omogućava uklanjanje, između ostalog, nesvareni ostaci hrane, urina ili izmeta, u uklonjivoj kesici, koja je pričvršćena sa spoljne strane stome.

Komentari (0)
Loading