Ova ŽENA je podvodila TINEJDŽERKE bogatim pedofilima: Konačno je stigla kazna, a evo ko su bili "klijenti" čuvene MADAM

Vesti 29.06.2022 11:43 0

Gislejn Maksvel je osuđena na 20 godina zatvora jer igrala ključnu ulogu u podvođenju maloletnih devojaka koje su učestvovale u orgijama sa Džefrijem Epstajnom i njegovim prijateljima bogatašima

Ova ŽENA je podvodila TINEJDŽERKE bogatim pedofilima: Konačno je stigla kazna, a evo ko su bili "klijenti" čuvene MADAM

Profimedia

U onome što je opisano kao „suđenje veka“, porota je čula da je Maksvelova „servirala“ devojke od 14 godina za Epstajna – i čak se i sama pridružila zlostavljanju.

Advokat je prošle godine tražio da bude puštena uz kauciju. Njeni tim je ponudio garanciju od 28,5 miliona dolara, 24-satnu naoružanu stražu i obećanje da će se odreći britanskog i francuskog državljanstva, ali sudija je taj zahtev odbio.

Maksvel je juče - obučena u plavu zatvorsku uniformu, belu masku i sa okovanim gležnjevima - gledala pravo ispred sebe i nije pokazivala emocije iako je zvanično osuđena na 20 godina zatvora.

Sudija Alison Nejtan rekla je da su Maksvelove žrtve bile primorane da prožive „bolne, užasne i trajne posledice i da imaju traume“. 
Sudija Nejtan takođe je izrekla kaznu od 750.000 dolara

Nakon smrti Džefrija Epstajna u njujorškom zatvoru u avgustu 2019. godine godine američko državno tužilaštvo nastavilo je istragu na području južnog Njujorka, a jedna od njegovih žrtava je u tužbi upravo Maksvel navela kao osobu koja je "bila podrška Epstajnovom krugu trgovine seksom".

Između ostalog saznalo se i da je  akter seksualnih orgija bio i princ Endrju, sin kraljice Elizabete II.

Ova ŽENA je podvodila TINEJDŽERKE bogatim pedofilima: Konačno je stigla kazna, a evo ko su bili

Profimedia

 

Negirao je optužbe, baš kao što je i Maksvelova to činila duže vremena. Međutim, jedna od žrtava milijardera predatora Virdžinija Roberts Gifr rekla je da su je ona i Epstajn pripremali za seks sa britanskim princem.

Niz detalja o Gislejn Maksvel otkrila je i Kristina Oksenberg (56), otuđena ćerka princeze Jelisavete i sestra glumice Katarine Oksenberg.

U knjizi je ispričala da je Epstajna i Maksvelovu upoznala devedeseti kao i da je prisustvovala večernjoj zabavi u Epstajnovoj luksuznom vili u Njujorku, koju je opisala kao “plišani, profesionalno dekorisani eksponat u bež nijansama”, preneo je "Dejli mejl". 

Kako je u ceo skandal o orgijama sa maloletnicama, bio umešan i vojvoda od Jorka, Kristinin rođak, ona je njihovo navodno prijateljstvo ovako prokomentarisala: "Oni su bili prevaranti, a on je bio voćka na dohvat ruke. Stvarno je bio jadnik. Ali, on je moj rođak i volim ga pa razumem da to što je neko glupav ne znači da je i loš".

Za Gislejn je rekla da obožava moć i kontrolu: "Kad bih je videla ona bi rekla: “Ti si moj najsiromašniji prijatelj” i smejala bi se, to joj je pričinjavalo zadovoljstvo, možda se osećala kao da ima kontrolu".

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading