Mislila je da joj je dečko NESTAO: Kada je pokrenula istragu, ono što je saznala je ostavilo bez teksta

K.Ć. Vesti 30.06.2022 16:20 0

26-godišnjakinja je odlučila da svoju šokantnu priču podeli na internetu

Mislila je da joj je dečko NESTAO: Kada je pokrenula istragu, ono što je saznala je ostavilo bez teksta

Shutterstock

Očajna devojka, koristeći društvene mreže, apelovala je na korisnike interneta da joj pomognu da pronađe njenog nestalog dečka. Muškarac je neočekivano prestao da odgovara na njene poruke i pozive, a ona je bila zabrinuta za njegovu bezbednost. Ali nije očekivala šta se zaista dogodilo.

Britanka Rejčel Voters objavila je svoju objavu na Fejsbuku. Rejčel, koja živi u Kini, svakodnevno je tražila svog dečka za koga je u početku smatrala da je nestao. Par se upoznao na poslu - žena je radila kao menadžer određenog brenda, koji je uspostavio saradnju sa kompanijom za koju je "nestali" čovek radio.

Kinesko zatvaranje 2020. zbog pandemije značilo je da su se, pošto su „blokirani“ u Kini, pridošlice brzo približile jedni drugima. Nakon što su ograničenja ublažena, Rejčelin partner je odlučio da se na kratko vrati u Veliku Britaniju da poseti svoju porodicu. Kako tvrdi, uveravao ju je da će se vratiti što pre.

Mislila je da joj je dečko NESTAO: Kada je pokrenula istragu, ono što je saznala je ostavilo bez teksta

Printscreen/Facebook

 

U međuvremenu, gubi mu se svaki trag.

Rajčel je pokušala na sve načine da kontaktira čoveka. Na kraju se osetila toliko nemoćnom da je pokrenula kampanju na Fejsbuku. Ona je ubacila, između ostalog, post na jednoj od grupa, namenjenih stanovnicima Noriča - grada iz kojeg je navodno došao njen dečko.

„Imam neobično pitanje“ – počela je ona svoj post. „Moj partner i ja živimo u Šenženu u Kini“, opisuje ona.

"Otišao je u posetu Noriču početkom aprila i odavno je trebalo da se vrati. Nisam se čula sa njim u poslednje vreme i bojim se da mu se nešto loše dogodilo", zabrinuto je objasnila.

„Ako neko nešto zna neka me kontaktira“, zamolila je. Svakako nije očekivala ovakve komentare.

Dvostruki život?

„Ima ženu i decu“, kaže jedan od njih, stanovnik Noriča koji je prepoznao čoveka. Ispostavilo se da Rejčelin partner vodi dvostruki život – u Velikoj Britaniji je ostavio ženu i decu koju je krijo dok je radio u Kini. Rejčel nije krila svoj šok i bes.

"Izdajnička p***ka" - rekla je ona, saznajući istinu. Da li je uspela da suoči svog bivšeg partnera sa istinom? Do sada nije davala ovu vrstu informacija, ali s obzirom na moć interneta (Rejčelina priča je postala viralna), istina će ga sustići pre ili kasnije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading