Bolje da mu NIKAD ništa nisu POKLONILI: 27 godina je radio u FIRMI, a ono što je dobio kao NAGRADU, zgrozilo je ceo SVET!

Vesti 01.07.2022 13:42 0

Kevin Ford je posljednjih 27 godina svog života proveo radeći u Burger Kingu, poznatom američkom lancu brze hrane.

Bolje da mu NIKAD ništa nisu POKLONILI: 27 godina je radio u FIRMI, a ono što je dobio kao NAGRADU, zgrozilo je ceo SVET!

Printscreen/TikTok

Pošto za više od dvadeset godina nije izostao sa posla poslodavac je tom prilikom odlučio malo da ga počasti. I stvarno ga je malo počastio, u znak zahvalnosti je dobio kartu za bioskop, bombonjeru, dve hemijske olovke, čašu sa slamkom i još par potpuno bezvrednih sitnica.

 Neophodno je naglasiti da je dobio samo jednu kartu za bioskop.

Snimak te donacije uveliko je razbesneo mnoge na društvenim mrežama, a njegovu priču preneli su i mnogi svetski mediji, pa smo u međuvremenu saznali da je Kevin ipak nekako uspeo da svoje četiri ćerke pošalje u školu. Ovom prilikom, jedna od njih, Serina, upitala je nepoznate osobe da li mogu da ulepšaju dan njenom ocu i omoguće mu da malo otputuje i vidi svoje unuke, a mnogi su odgovorili velikodušnim gestovima. Do sada je za Kevina na GoFundMe stranici uplaćeno oko 170 hiljada dolara.

 

bonus video

 

Komentari (0)
Loading