Naše BAKE su ovo radile SVAKODNEVNO, a nju su zbog toga RAZAPELI: Ova mlada žena sada ima poruku za sve DUŠEBRIŽNIKE!

Vesti 03.07.2022 08:00 0

Sonali Arora, 26-godišnjakinja iz Australije, uživa u svakodnevnom pripremanju obroka za svog supruga, ali nije ni slutila da bi zbog toga mogla da bude na udaru kritika

Naše BAKE su ovo radile SVAKODNEVNO, a nju su zbog toga RAZAPELI: Ova mlada žena sada ima poruku za sve DUŠEBRIŽNIKE!

Printscreen/Instagram

Naime, ona je na svom TikToku počela da postavlja video snimke obroka koje sprema za svog supruga Nipuna, ali su je mnogi prozivali da glumi domaćicu iz 50-ih i uništava feminizam.

„Ako mi ne pišu takve stvari, onda napadaju mog muža, govore da je kao dvogodišnje dete ili da je ženomrzac, a čak ga i ne poznaju“, rekao je Sonali za „Daily Mail“.

Kućne poslove, kaže, deli ravnopravno sa suprugom, a kuvanje joj je hobi. Trudi se da ne razmišlja o negativnim komentarima, ali ipak briše neke neprijatne kritike. "Ja kuvam, on pere sudove. Osim toga, čišćenje kupatila i usisavanje su njegovi poslovi", istakla je ona. Sonali radi od kuće tako da ima vremena da pripremi ukusna jela za svog muža. "Da nisam radila od kuće, to definitivno ne bi bilo tako. Volim da kuvam, to je moj jezik ljubavi i nešto što me čini srećnom. Još više me raduje kada vidim reakcije muža", rekla je ona.

Sonali ne planira da prestane da objavljuje video snimke svojih obroka, koji redovno dobijaju hiljade pregleda. „Zapravo pomažem ljudima da dobiju ideje šta mogu da rade tokom dana“, zaključila je,
BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading