Otac ih je brutalno ZLOSTAVLJAO: Zbog svog HIRA ćerku je svaki dan MERIO, pa joj dao i da potpiše užasavajući UGOVOR!

K.Ć. Vesti 05.07.2022 10:25 0

Troje dece godinama teroriše njihov otac. Čovek ih je fizički i psihički zlostavljao. Svojoj ćerki je zabranio da se ugoji

Otac ih je brutalno ZLOSTAVLJAO: Zbog svog HIRA ćerku je svaki dan MERIO, pa joj dao i da potpiše užasavajući UGOVOR!

Shutterstock

Ova priča možda zvuči kao sumorna šala, ali nažalost nije. Otac troje dece iz Engleske naterao je svoju ćerku da potpiše doživotni ugovor u kome se obavezala da se nikada neće udebljati. Da bi se uverio da njegovo dete ispunjava ugovor, čovek je vagao skoro svakodnevno.

Nakon godina patnje, žena je kao odrasla osoba iznela slučaj na sud. I zajedno sa dva brata dobila je suđenje. Njihov otac optužen je za višegodišnju svirepost prema deci, kao i za dva napada, koji su im za posledicu imali telesne povrede. Optuženi je sve negirao. Nedavno je osuđen na 30 meseci zatvora.

Sudija koji je izrekao kaznu opisao je optuženog kao "tiranina koji je dugi niz godina činio okrutnost prema svojoj deci i tako im upropastio detinjstvo". Sve ovo vreme supruga osuđenika nije intervenisala. Međutim, kada je ćerka podnela optužbe, podržala ju je. Žena je priznala da je njen muž imao "tešku narav" i da se naljuti bez razloga.

Prema iskazu žrtve, njen otac , 56-godišnji Rahid Khadla iz Vindzora (Engleska), veliki je fanatik dijeta, vežbanja i nege tela. Svojoj deci je uveo okrutnu disciplinu, a za neposlušnost je bacao predmete (uključujući i stolice), primenjivao telesne kazne: gurao, tukao, na primer, drvenom varjačom, pa čak i davio.

„Puno ću vežbati kako bih bila sigurna da se nikada neću ugojiti, sve dok ne umrem“ – ovo je bio deo sadržaja koji je bio uključen u ugovor devojke. Ali to nije sve. Iz izveštaja povređene Amire piše da je i otac odlučivao kako se ona oblači, sa kim se sastajala ili čak razgovarala i šta bi mogla da gleda na TV-u. Devojka priznaje da se plašila oca, koji je neprestano ponižavao i prozivao.

"Rahid Khadla ju je redovno tukao kašikom, udarao po rukama i grudima, pa čak i bacio stolicu na nju, zbog čega je imala kvržicu iza uha" - prenosi portal nevs.com.au.

Deca su godinama terorisana, otac ih je zlostavljao i fizički i psihički. Amira priznaje da se zbog toga osećala bezvredno i glupo. Takođe je patila od poremećaja u ishrani, kao i od anksioznosti.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading