Imate velike grudi i ne možete da nađete odgovarajući BIKINI? Devojka je dala tačne SAVETE uz koje ćete naći savršen kupaći i zasijati!

Vesti 05.07.2022 15:15 0

Savetuju sve devojke da pre svega zavole svoje telo, jer će tek tada uživati u svemu u potpunosti

Imate velike grudi i ne možete da nađete odgovarajući BIKINI? Devojka je dala tačne SAVETE uz koje ćete naći savršen kupaći i zasijati!

Printscreen/Instagram

Kloi je popularna TikTokerka koja je otkrila savete za pronalaženje idealnog kupaćeg kostima za sve dame koje imaju veće grudi. 

Kako kaže ona je na svojoj koži osetila šta znači biti krupniji i imati velike grudi, mnogo veće od prosečnih.

 

 

Sve manekenke koje šetaju pistama, promovišu komade odeće koje su za najmanju ruku za devojčice koje su pred pubertetom.  Sve je to doprinelo da se žene koje su normalne ili prosečne građe, osećaju kao izrazito krupne.

Dok žene koje stvarno imaju koji kilogram viška, ne samo da se smatraju ga ogromne i gojazne, već ni ne mogu da nađu sebi garderobu. Razlog više je činjenica da je u mnogim buticima najveća veličina upravo XL ili 42.

 

 

 

 

Ova popularana TikTokerka ima samo 24 godine i poručila je svim devojkama da je vreme da zavole sebe baš onako kakve one jesu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe (@fullerbustinspo)

 

- Raniji kupaći kostimi su me ili stezali, pa su mi grudi neprirodno izgledale u njima, ili su mi delovali komforno. Komforniji modeli bi rezultirali time da bi me se vrlo brzo odvezali u vodi ili bi mi grudi ispale iz gornjeg dela. Zato sam počela da pažljivije biram kupaće. Vrlo je bitno da, kao i kod kupovine brushaltera, lepo upakujete grudi u gornji deo kupaćeg. On treba savršeno da vam pristaje, da vas ne steže, ali ne sme ni da vam bude veliki jer će vam u suprotnom u vodi ispasti grudi - rekla je ona.

- Bitno je da isprobate kostim u prodavnici i da je prodavačica raspoložena da vam pomogne pri odabiru modela kao i veličine. Kada jednom saznate koja je vaša veličina, možete i putem interneta potražiti idealan bikini, ali vodite se vašim merama, kako ne biste kupili nešto što vam ne odgovara - rekla je ona za kraj. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading