Stidela se da radi OVO ispred DEČKA, pa završila u INVALIDSKIM kolicima: Nećete moći da verujete o čemu je reč

Vesti 08.07.2022 17:55 0

Brazilska influenserka bila je na muzičkom festivalu u Portugalu sa svojom dečkom kad je osetila ogromne bolove

Stidela se da radi OVO ispred DEČKA, pa završila u INVALIDSKIM kolicima: Nećete moći da verujete o čemu je reč

Printscreen/Instagram

Vitorija De Feliče Moraes, uznemirila je svojih 23,4 miliona pratilaca na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj je guraju kroz portugalski aerodrom. Ova 21-godišnjakinja je otkrila da je doživela „nepodnošljiv bol“ dok je bila na muzičkom festivalu Rock in Rio Lisboa 2022. sa svojim dečkom Eliezerom koji je zvezda rijalitija.

Ali ispostavilo se da je njen bol, u stvari uzrokovan ogromnom količinom potisnutih gasova. To je dovelo do bolova i u žučnoj kesi, ali i u grudima.

Ljudi obično ispuštaju gasove do 15 puta dnevno. U priči na Instagramu, Viih je označila brazilsku pevačicu Pocah, koja je doživela sličan incident ranije ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viih Tube (@viihtube)

U martu ove godine, Pocah je otkrila da je morala da ode u bolnicu zbog istog problema. Pocah - pravim imenom Viviane de Kueiroz Pereira - 27, podelila je fotografije iz bolnice. Rekla je: „Probudila sam se u 5.30 sa jakim bolovima u stomaku i završila u bolnici. Kantautorka je uveravala svoje pratioce: "Ali to je to, momci. Sada sam dobro. Samo gomila zarobljenih gasova.

" Svojim obožavateljima je zatim savetovala: „Devojke, nemojte se stideti da prdite pred svojim momkom, jer ono što je zaista sramotno je da ne pustite svog momka da spava jer vam je neprijatno, da idete u bolnicu sa svojim momkom, a dijagnoza je "zarobljeni gasovi". 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading