Danijela je mislila je da je MAMURNA: Istina je bila MNOGO gora, lekari su joj ubrzo otkrili SRTONOSNU bolest

Vesti 09.07.2022 15:32 0

Britanka Danijel Friman podelila je svoju tešku životnu priču.

Danijela je mislila je da je MAMURNA: Istina je bila MNOGO gora, lekari su joj ubrzo otkrili SRTONOSNU bolest

Printscreen/Real life

Naime, 2019. godine mislila je da je mamurna, ali je ubrzo saznala da zapravo ima tumor na mozgu.

„Bila sam u Mekdonaldsu i odjednom sam počela nekontrolisano da vrištim. Nakon toga sam se srušila na pod. Moj dečko i radnik Mekdonaldsa su mi pomogli da se javim. Bila sam potpuno nesvesna šta se dogodilo. Sada znam da je to bio napad koji je između ostalog stvari, izaziva grčeve mišića i gubitak svesti. Trajalo je više od dva minuta“, rekla je ona.

Lekari su joj prvo rekli da se to dogodilo zato što je konzumirala previše alkohola i da treba da prestane. "Osećala sam se loše. Kao da sam sama kriva za ono što mi se dogodilo", rekla je ona.

Nakon toga je ponovo izašla u noćni izlazak, ali je poslušala savet lekara: nije pila više od četiri alkoholna pića, a između toga je pila vodu. Sledećeg jutra momak joj je rekao da je imala još jedan napad, ali ovaj put ga je doživela u snu. "Mislila sam da sam mamurna. Međutim, nisam osetila gore posledice", rekla je ona. Rezultati magnetne rezonance su pokazali da njeni napadi nisu izazvani konzumiranjem alkohola. To je zapravo bio tumor na mozgu veličine zrna graška. U početku je odbijala operaciju i koristila je lekove za ublažavanje simptoma.

Međutim, krajem 2020. tumor je počeo naglo da raste. Tada je počela da gubi vid, pa se ipak odlučila na operaciju. Trenutno je na hemoterapiji. „Vježbam pet dana u nedelji. Hemoterapija me čini umornom, ali generalno se osećam mnogo bolje“, zaključila je ona.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading