Ko je bila Ivana TRAMP: Kada je lepa Čehinja saznala da je Donald VARA, vratila mu je žestoko

Vesti 14.07.2022 22:30 0

Ivana Tramp preminula je u 73. godini saopštila je porodica

Ko je bila Ivana TRAMP: Kada je lepa Čehinja saznala da je Donald VARA, vratila mu je žestoko

Printscreen/Youtube

Bivša supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana rođena u Čehoslovačkoj 1949. godine. Otac Čeh i majka Austrijanka su od najranijeg detinjstva ćerku učili da će je jedno rad i takmičarski duh dovesti do cilja. Do 12 godine dobila je četiri uloge u filmu i učestvovala u skijaškim takmičenjima.

Njen prvi brak je bio sa Georgom Sirovatskim, zbog koga se preselila u Prag. Tamo je i upisala fakultet i završila psihologiju. 

Za vreme studiranja, pred sam kraj počela je da se bavi modelingom. "New York Post" je pisao da odlazak iz komunističke zemlje u Ameriku joj je omogućio Georg koji je organizovao brak Ivane i njegovog druga Alfreda Vinklmajra koji je živeo u Njujorku. U istom članku piše da se 1973. godine Ivana razvela i preselila u Montreal, Kanadu. Povod odlaska je bio Georg koji je emigrirao.

 

 

Ivana je upoznala Donalda u Njujorku u čuvenom restoranu u kojem je nemoguće naći mesto.

Početak veze sa Donaldom

- Bila sam sa devojkama koje su zajedno sa mnom radile PR letnjih Olimpijskih igara. Rekli su nam da možemo da čekamo za šankom dok se ne oslobodi mesto. To im je fora. Mlade devojke za šankom privlače pažnju i goste. Prišao mi je neki visoki i plav momak i pitao da li čekamo sto i da li može da nam pomogne. Posle par razmenjenih rečenica rekla sam devojkama: "Dobra vest je da imamo sto, loša vest je da će ovaj plavi da sedi sa nama". I tako je bilo. Bilo mi je čudno da nije hteo ništa za uzvrat, znate na šta mislim. Otišao je u toku večeri i mislila sam da smo ga se otarasili. Kad smo izašli napolje čekao nas je sa limuzinom. On je vozio jer mu se vozač razboleo. Odveo nas je kućama. Tad smo počeli da se zabavljamo - rekla je ona.

Njih dvoje su dobili troje dece; Donalda Džuniora, Ivanku i Erika. Decu je vaspitala na isti način kao što su njeni roditelju nju vaspitali.

Ko je bila Ivana TRAMP: Kada je lepa Čehinja saznala da je Donald VARA, vratila mu je žestoko

Profimedia

 

Važila je za jednu strogu mamu, koja nije dozvolila deci da joj se razmaze. Često je govorila da zna dosta dece od poznatih ljudi i da baš zato što im je sve pruženo oni krenu lošim putem. Deca su morala sama da spoznaju prave vrednosti i izbore se sami za svoj novac.

Govorila je i kako Donald nikada nije znao sa decom, da tek kada su odrasla i ušla u poslove, mogao je sa njima da komunicira.

Važili su za jedan normalan par, sve dok magazin "People" nije objavio da je muž vara sa glumicom Marlom Mejps. Ivana nikada nije htela ni da izgovori njeno ime.

-Nema ljutnje, uzmite sve - je čuvena izjava Ivane Tramp posle razvoda. I tako je i bilo. 

Ivana Tramp je napisala nekoliko knjiga o svom životu i kako treba da se odnosite prema muškarcima.

U knjizi "Preživeti razvod" pisala je o svojim iskustvima i iskustvima prijateljica.

- Muškarci uvek nađu način kako da te prevare. Nikad neću nikom više verovatI -  rekla je 1990. godine kroz osmeh Ivana.

 

 

Najviše joj se dopada Melanija od svih partnerki sa kojima je bio Tramp.

Kad je pre nekoliko meseci Melanija bacila varnicu i istakla da Ivana ne treba da se javlja jer je ona prva dama, prva Trampova supruga je odmah imala spreman odgovor.

- Kad sam pisala novu knjigu nisam nikog pitala za dozvolu jer je to priča o mom životu. Ja sam tehnički prva dama jer sam prva Trampova žena. Ne znam šta je njen problem, mora da ga prevaziđe. Ona je jeste prva dama Amerike, ali ja sam prva dama Tramp. Izvinjavam se - rekla je ona

Ivanu su svi poštovali i uvažavali zato što je bila smerna a opet u drugu ruku bez dlake na jeziku. Često je pravila najbolje zabave, gde su se svi dobro provodili i uživali. Ona je svaki dan živela kao da joj je poslednji.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading