Otok i osip umesto zadovoljstva: Jak bol ju je sputavao da "SPAVA" sa dečkom, a kada je otkrila UZROK, šokirala se

K.Ć. Vesti 21.07.2022 11:10 0

"Posle mog prvog puta, peckanje je bilo toliko jako da sam jedva mogla da hodam. Otok nije nestao dovoljno dugo da sam razmišljala o odlasku u bolnicu", piše Brajana Aleksis iz Teksasa

Otok i osip umesto zadovoljstva: Jak bol ju je sputavao da "SPAVA" sa dečkom, a kada je otkrila UZROK, šokirala se

Shutterstock

Dvadesetšestogodišnja Amerikanka dugo nije razumela zašto se svaki seks za nju završava bolom. Sada je saznala šta joj se dešavalo i želi da obrazuje druge devojke.

Otok i osip umesto zadovoljstva

Kada je Brajana primetila otok nakon prvog seksa, a zatim brzo osetila bolan, peckajući osip, nije znala šta je snašlo. Oštre reakcije tela su se pojavile nakon svakog odnosa.

"Svi prijatelji su mi govorili kako je divan osećaj imati seks, ali nekako nisam mogla da se identifikujem", kaže žena.

"Posle mog prvog seksa sa kondomom, bol je bio toliko intenzivan da sam jedva mogla da hodam. Bilo je dole sve crveno i natečeno", priznaje ona. "Mislila sam da jednostavno moram da podnesem neprijatnosti. Sa 18 godina čak sam razmišljala i da posetim hitnu".

U jednom trenutku su ona i njen prvi partner raskinuli, a devojka je odlučila da izlazi sa drugima. Bilo je prilika kada je došlo do seksa, i Brajana je počela da primećuje izvesnu korelaciju između odnosa koji su izazivali neopisivi bol i onih koji su izgledali u redu.

„Na kraju sam počela da obraćam pažnju na omote kondoma koje smo koristili“, objašnjava ona.

„Shvatila sam da samo one od lateksa izazivaju ove strašne alergijske reakcije“, naglašava ona. Od kada je otkrila, koristi samo one bez lateksa. "Čak ih i nosim sa sobom. Nemaju svi na raspolaganju, mada mi se jednom desilo da je dečko specijalno otrčao u prodavnicu" - smeje se.

"Seks nikada ne bi trebalo da boli"

Brajana je podelila svoju priču kako bi ohrabrila sve žene, posebno one koje započinju sa sličnim aktivnostima, da potraže uzrok kada bilo šta izaziva bol ili nelagodu tokom seksa.

„Seks nikada ne bi trebalo da boli. To može biti alergija, polno prenosiva infekcija ili nešto sa čime smo rođeni“, objašnjava ona.

Sada se Amerikanka obučava da postane specijalista u oblasti seksualnog vaspitanja i pomaže drugima.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading