Ostavio ženu i dvoje dece zbog Ukrajinke, pa se žestoko POKAJAO: Izgubio POSAO i ostao bez DINARA a bivšoj ne sme ni da priđe!

Vesti 21.07.2022 19:00 0

Karma je nekada brža nego što mislimo da može biti

Ostavio ženu i dvoje dece zbog Ukrajinke, pa se žestoko POKAJAO: Izgubio  POSAO i ostao bez DINARA a bivšoj ne sme ni da priđe!

Printscreen/Youtube

Često se desi da nekome nešto učinimo iz najbolje namere pa na kraju mi najgori deo priče izvučemo. Priča o ovoj porodici je baš takva. 

Hteli su da pomognu mladoj ženi iz Ukrajne koja se doselila kod njih jer je tražila novi dom, ali supruga od Tonija Garneta iz Bredforda ni u najluđim snovima nije pomislila da će biti ostavljena zajedno za njihovo dvoje dece, zbog dve nedelje poznanstva.

Sve te godine braka i ljubavi su se raspale za samo par nedelja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Garnett (@tee_garnett)

 

Kako se navodi, ljubavnica Sofija je spakovala kofere iz izašla iz kuće kada su njih dvoje bili razotkriveni, ali to ih nije sprečilo da nastave svoju ljubav, oni su ipak našli način. 

Kada je javnost od strane žene saznala za ovu priču, novopečeni ljubavni par se našao na meti kritika, te se par suočio sa negativnim reakcijama od strane javnosti.

Ljudi su bili zgroženi, pa su tako pokrenuli peticiju da se ova žena deportuje nazad, u svoju zemlju. Kako je sve to uticalo na njihovu vezu, Toni se požalio kako mu se sve vrlo brzo vratilo, te da je ostao bez posla i prebijene pare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Garnett (@tee_garnett)

 

Rekao je i kako on sada brine o Sofiji koja je delimično slepa, jer je pretrpela infekciju oka na svom putovanju u Veliku Britaniju iz Lavova.

- Od sada ona mi je prioritet. Potrebna joj je nega. – rekao je on.

Bivša žena je rekla da je odmah videla da joj se njen suprug sviđa, ali da ni u najvećem ludilu nije pomišljala da će sve odbaciti i ostaviti zbog Sofije. 

Britanski "San" otkrio je da je Toniju zabranjeno da prilazi svojoj bivšoj supruzi nakon što su završili na sudu, jer je Lorni prijavila uvredljive poruke koje joj je on slao.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading