Usred noći probudio ga je VRISAK njegovog SINA: Jedanaestogodišnjak je otkrio šta se dogodilo pa ispustio dušu

K.Ć. Vesti 25.07.2022 20:00 0

Bila je julska noć kada je Brus Džonson stariji čuo svog 11-godišnjeg sina Brusa Džonsona mlađeg kako vrišti

Usred noći probudio ga je VRISAK njegovog SINA: Jedanaestogodišnjak je otkrio šta se dogodilo pa ispustio dušu

Shutterstock/Twitter

Kada je ušao u njegovu sobu, ostao je bez reči. Dečak je ležao u svom krevetu, sav krvav. Prevezen je u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da ga spasu. Neposredno pre smrti, dečak je priznao ko ga je napao.

Brus Džonson stariji i njegova supruga Meri Džonson su se rastali jer je 49-godišnja žena zlostavljala njihovog sina. Da bi odvojio 11-godišnjaka od njegove agresivne majke, čovek se preselio sa njim iz Kingstona, Oklahoma, u Hobs, Novi Meksiko. Nakon otprilike 40 dana, žena ga je kontaktirala i zamolila ga da živi neko vreme sa njima. Brus Džonson stariji se složio.

Tragedija u SAD. Sud je izdao nalog za hapšenje 49-godišnje Meri Džonson

Tragedija se dogodila kada je Meri Džonson opet živela sa mužem i sinom. Jedne julske noći, Brus Džonson stariji čuo je svog sina kako vrišti, a kada je ušao u njegovu sobu, video je brojne ubodne rane na telu 11-godišnjaka. Meri Džonson (49) bila je u drugoj sobi, takođe povređena. Čovek je pozvao hitnu pomoć. I 11-godišnjak i njegova majka prebačeni su u bolnicu.

Kada je Hitna pomoć stigla na lice mesta, dečak je bio pri svesti. Već u bolnici je priznao da ga je majka napala. Umro je ubrzo nakon toga. Meri Džonson je bila u kritičnom stanju, ali je spasena. Istražitelji su utvrdili da se, nakon što je napala sina, izbola nožem. Sud je izdao nalog za njeno hapšenje.

Komšije Meri Džonson u Kingstonu rekle su policiji da se žena u poslednje vreme čudno ponašala. Kažu da je govorila o "povređivanju drugih ljudi" i da se njeno stanje pogoršalo nakon što je tornado pogodio Kingston, piše lavandcrime.com.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading