Mladoženja je IZBACIO mladu sa VENČANJA: Nakon UŽASNIH reči njegove MAJKE, stavio je tačku na SVADBU

Vesti 29.07.2022 20:25 0

Gotovo svi, koji su videli šta joj se dogodilo na društvenim mrežama, stali su uz nju. Neki su komentirisali da "bude srećna što ga se odmah rešila, jer to nije pravi muškarac"

svadba

Shutterstock

Sve se odigralo u Tunisu. Nesuđenu snaju Lamiu Al-Labawi majka njenog verenika prvi put je uživo videla na samom obredu venčanja, a do tad ju je znala samo sa fotografija.

Brzo je i besramno zaključila da njen sin može i bolje, a nije se ni libila da to pokaže.

 

 

Pogledala je nesrećnu mladu u lice i prokomentarisala kako je "preniska i previše ružna". Mladoženja se za to vreme znojio u odelu, a mlada, dotad nasmejana i ponosna u venčanici, je pocrvenila od srama. Svi su zurili u njih. 

Lokalni mediji prenose da je mladoženja, navodno, dobio naređenje od majke da Lamiu izbaci sa svadbe kao neprikladnu za njega, što je on i učinio.

 

 

- Bila sam šokirana. Svi ti pogledi i šaputanja. Pripreme za svadbu su puno koštale i on je zapravo "siroče" - prokomentarisala je kasnije.

 

 

Gotovo svi, koji su videli šte joj se dogodilo na društvenim mrežama, stali su uz nju. Neki su komentarisali da "bude srećna što ga se odmah rešila, jer to nije pravi muškarac", prenosi Mirror.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading