Rešila da se preseli, pa UPALA u čudnu ZAJEDNICU: Proverite da li biste ostali OVDE da ste na njenom MESTU

Vesti 02.08.2022 14:10 0

Medison se preselila da bi bila bliže svojoj novoj porodici

Rešila da se preseli, pa UPALA u čudnu ZAJEDNICU: Proverite da li biste ostali OVDE da ste na njenom MESTU

Printscreen/TikTok

Medison, 19-godišnja devojka iz Oklahome, SAD, upoznala je Gloriju Kritenden preko TikToka i postala veliki fan. Vremenom su se tako dobro slagali da je njihov odnos postao kao majka i ćerka, a Medison je zapravo postala deo Glorijine porodice i naziva je mamom, pošto Medison nije imala majku. Zbog toga je devojka odlučila da se preseli u Arkanzas da živi u blizini svoje nove porodice. Njena mama je našla stan koji se Madison dopao, pa je brzo odlučila da prihvati ponudu i spakovala stvari za selidbu. Malo je znala o mestu u koje će se preseliti, a ispalo je urnebesno kada je shvatila da se useljava u penzionersku zajednica.

@itsme.madiiii Reply to @spottedbear UPDATE ON THE APARTMENT!! DAY IN THE LIFE! #fyp #WidenTheScreen #apartment #moved #seniorcitizens #life #comedy ♬ Send Me on My Way - Vibe Street

Prva nedelja nakon selidbe je provela u sređivanju kuće i traženju posla pa Medison nije primetila svoju okolinu do sledeće nedelje. U početku je samo pomislila da je komšiluk iznenađujuće tih i da ima puno starijih ljudi. Ubrzo je shvatila da se zapravo preselila u penzionersku zajednicu. A pošto zajednica nije imala uslov za propisane godine života, uselili su se bez problema. Medison zapravo voli svoj stan i svoje fine komšije, a sa mnogima se već sprijateljila.

 

Medison planira tamo da ostane i ne žali zbog svoje odluke.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading