Bila mu je samo KRAVA MUZARA: Marija se UDALA, pa otkrila suprugovu prljavu TAJNU i pobegla glavom bez OBZIRA

Vesti 02.08.2022 15:11 0

Njegove laži su bile razotkrivene kada mu je pomogla da ažurira softver telefona i tom prilikom naišla na sporne fotografije

Bila mu je samo KRAVA MUZARA: Marija se UDALA, pa otkrila suprugovu prljavu TAJNU i pobegla glavom bez OBZIRA

Pexels

- U ljubavi treba otvoriti četiri oka - koliko puta ste to čuli?

Ovaj osećaj, iako jedna od najlepših stvari koje nam se mogu desiti, često ima pogubne posledice, ako se sve ne završi kako smo zamislili. Takvo razočarenje doživela je i žena po imenu Marija, a istina koju je saznala o svom mužu naterala ju je da bude krajnje oprezna.

Marija Gilen Garsija posumnjala je da njen suprug Tom krije tajne kada je u njegovom telefonu pronašla slike njegove porodice, prenosi „The Sun”.

Razočarana žena je rekla da je Tom, kojeg je upoznala 2009. preko sajta za upoznavanje, žurio da se oženi, jer je zaprosio posle samo devet meseci zabavljanja. Ipak, uprkos tome, Marija je odlučila da stane na ludi kamen, međutim, kada je stigla kod matičara - mladoženja nije bilo! Taman kada je šokirana žena pomislila da od venčanja neće biti ništa, pred njenim očima se pojavio Tom, držeći buket u rukama:

- Morao sam da ti donesem cveće - rekao joj je. Sedam godina kasnije, Marija je otkrila da je razlog zbog kojeg je njen muž tog dana bio prilično nervozan taj što je, pogodite šta, već bio oženjen.

- On je patološki lažov. Možda je mislio da njegova žena i ja nikada nećemo saznati jedno za drugu. Na njegovu žalost, nisam glupa - rekla je Marija i dodala da je posle njega završila u dugovima od 21.000 funti. Tom, (51), rekao je da se nikada nije ženio i da on i njegova bivša devojka Bridžit nisu imali dece.

Međutim, njegove laži su razotkrivene kada mu je Marija pomogla da ažurira softver telefona, pri čemu je na Fejsbuku videla fotografije njegove prve porodice i otkrila da nisu razvedeni i da ima ćerku od čak 23 godine. Marija je za venčanje u avgustu 2010. izdvojila 2.500 funti, a za poništenje braka 1.600 funti. Rekla je: - Rekao je da me voli, ali ja sam mu zapravo bila obična krava muzara.


- Živela sam sa njim skoro sedam godina i on me je naterao da se zadužim od preko 21.000 funti, tako što me je prevario da uzmem kredit, kako od banke, tako i od svojih kolega. Rekao je da je novac potreban za kombi, sertifikate o performansama i geodeta za kuću za koju je rekao da je kupio. A onda ga je 2013. Marija napustila nakon što nisu mogli da plate kiriju, zbog čega su iseljeni iz kuće.

Međutim, Tom ju je molio da se vrati, pa je bivši par još jednom pokušao da obnovi brak. Međutim, bila je sumnjičava jer nikada nije upoznala njegovu porodicu. Tomovom mobilnom telefonu je bilo potrebno ažuriranje softvera 2015. godine, a Marija ga je odnela na posao da ga popravi njen kolega. I tu je videla kontroverzne fotografije. Prva supruga Bridžit, koja ima 58 godina, poslala je Mariji poruku na Fejsbuku 2016. godine u kojoj joj je rekla sledeće: - Ako se oženio tobom, on je bigamista, jer nismo razvedeni. Marija je pozvala policiju i odletela u Španiju nakon što je za sobom ostavila kopiju venčanog lista na kome je pisalo „null“, njen venčani prsten i poruku koja je glasila: - Želim da izađeš dok se ne vratim.

Ona je sada sa novim izabranikom Markom Lopezom (40) i nije isključila mogućnost da se ponovo uda.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading