Trudna je sa BIVŠIM koji je VARAO: Sad ne može da ga PODNESE i ne želi ga u svom ŽIVOTU

Vesti 03.08.2022 16:30 0

Saznala je da je trudna nekoliko nedelja nakon što je raskinula sa svojim bivšim koji je stalno varao

Trudna je sa BIVŠIM koji je VARAO: Sad ne može da ga PODNESE i ne želi ga u svom ŽIVOTU

unsplash.com

"Bili smo zajedno nešto više od dve godine, a on se sve vreme viđao sa drugim ženama. Otkrila sam da je stalno bio aktivan na sajtovima i aplikacijama za upoznavanje žena, a videla sam i njegove poruke sa drugim ženama koje je takođe upoznao u hotelima", napisala je jedna žena za "The Sun".

Iako nisu živeli zajedno, većinu noći su proveli zajedno. Jedva je odlučila da mu se otvori nakon što ju je i dečko u prethodnoj vezi prevario, pa se sada oseća zaista povređeno, tužno i izdano. Želela je da planira porodicu sa njim, ali ne na ovaj način.

- Reklo sam mu da tražim nešto ozbiljno, a on je rekao da traži isto, a ponašao se kao pravi džentlmen. Sada znam da je sve što mi je rekao bila laž, a samo nekoliko nedelja nakon raskida on je već u drugoj vezi, tako da mislim da me nije ni voleo – nastavila je ona. Blokirala ga je i izbrisala na svim društvenim mrežama, a za bebu uopšte ne želi da mu govori jer ne želi da se vrati u njen život. Međutim, ona sumnja da li je u redu da to krije od njega, iako misli da će njoj i bebi biti bolje bez njega.

– Ne postoji zakonska obaveza da bivšem kažete da ste trudni, ali ako ćete mu roditi dete, on ima obavezu da ga barem finansijski izdržava. Ako mislite da možete kao samohrana majka i da vam nije potrebna njegova finansijska podrška, ne morate ništa da kažete. Ali razmislite o tome kada za nekoliko godina vaše dete počne da postavlja pitanja o svom ocu i izrazi želju da ga upozna. Ako vaš bivši neće znati da dete uopšte postoji, to može da izazove velike probleme, odgovorila joj je Deidre.

 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading