Na Fejsbuku proglasio da se ženi pa doživeo PAKAO: Sada mu ZBOG ove objave preti PET godina ZATVORA, a razlog je bizran

Vesti 02.03.2023 15:29 0

Kubanac Jamil Marfil i Meksikanka Viktorija Kabrera objavili su na Fejsbuku da će uskoro stati pred oltar i da čekaju bebu

brak

Printscreen/Facebook

Ovom prilikom odradili su svečano fotografisanje, ali ono što je na prvi pogled izgledalo kao proslava jedne sasvim obične ljubavi, pretvorilo se u pravu dramu. Naime, sve je bilo u redu dok se u komentarima nije pojavila Julika Novelo Kastro, žena koja je prilično važna za ovu priču pošto je Jamilova zakonita supruga!

Da da se njen voljeni Jamil ponovo udaje saznala je zahvaljujući popularnoj društvenoj mreži, gde je i obavestila zainteresovane da sa razigranim Kubancem već ima dvoje dece, prenosi portal Jukatan. Tvrdila je i da ju je lagao, da joj je rekao da ide na službeni put u Tekak, a onda se na pomenutoj društvenoj mreži pojavio novi skandal vezan za par.

Naime, pošto Kabrera ima otvoren profil, radoznali su primetili da je očigledno svestrana Meksikanka u novembru 2021. objavila radosnu vest da čeka bebu, ali sa sasvim drugim muškarcem, Herardom Ruizom.


„Danas nas je posetila roda i rekla da će uskoro u naš dom stići prelepi plod naše velike ljubavi. Bićemo roditelji, tako uzbuđeni!“, pohvalila se pre samo osam meseci, a potom se pridružio i Ruizov rođak. dopisivanje na Fejsbuku.

"Da, izlazila je sa mojim rođakom. Još u avgustu 2021. hvalila se da će se udati za njega. Požurila je venčanje, uveravala da je trudna, ali je onda objavila da je izgubila bebu i nestala bez traga. Do sada , nismo znali da je trudna, ali i da je partner potpuno druga osoba”.

 

U međuvremenu, Marfilova supruga je napisala da nema nameru da ga traži i da se oseća blagosloveno što više neće biti deo njenog života, dok je Kabrera objavila video u kojem je napisala da je, što se nje tiče, svet može da gori sve dok su ona i beba dobro zajedno. Do sada je priču zaključio advokat Havijer Čaves, koji je potvrdio da Marfil ne može da bude u dva braka istovremeno i da mu po meksičkim zakonima preti pet godina zatvora. Ako mu, pak, sadašnja supruga odobri razvod, preti mu gubitak državljanstva i proterivanje iz Meksika.


 

 

Komentari (0)
Loading