Obožavaju moje DLAKE: Amerikanka zbog njih zarađuje preko 200.000 dinara!

K.Ć. Vesti 04.08.2022 15:10 0

Keri je studirala psihologiju, u budućnosti je želela da vodi terapiju za parove i da se specijalizuje za seksologiju. Međutim, našla je mnogo bolji – po njenom mišljenju – način da zaradi

Obožavaju moje DLAKE: Amerikanka zbog njih zarađuje preko 200.000 dinara!

Printscreen/Instagram

Postala je manekenka sa punim radnim vremenom. Fotografije objavljuje na platformi OnliFans i ne može da se otrese svojih fanova. Nju iydvaja jedno od ostalih devojaka. Prirodno, dlakavo telo.

Ova 20-godišnjakinja kaže da zahvaljujući Onlifans-u uspeva da zaradi između 15.000 i 20.000. funti mesečno , ili čak preko 200.000 dinara. Ovo je skoro 10 puta više od iznosa koji bi zaradila na svom prethodnom poslu.

Dok Keri svoje obrazovanje smatra „ironičnim“ s obzirom na posao kojim se trenutno bavi, ona ističe da joj neke od veština koje je stekla na koledžu dobro dođu kada razgovara sa usamljenim obožavaocima i odgovara na njihova pitanja.

Devojka ističe da je unosan posao pozitivno uticao i na njeno samopouzdanje .

"Dobijam komplimente za skoro sve. Slatki su i ohrabruju. Kažu da vole moju frizuru, dlakave pazuhe i lepo telo."

Nije na svim platformama prihva'ena tako pozitivno. Komentari su podeljeni na Instagramu, Tvitteru i TikTokuu. 

Keri, koja dolazi iz Sjedinjenih Država, rekla je za mirror.co.uk da je otvorila nalog na OnliFans sa 18 godina . Bio je to trenutak nakon preseljenja u veći grad na studije. „Jedva sam mogla da platim račune pa sam mislila da ću pokušati“, priseća se ona.

Devojka se pitala da li na platformi ima drugih modela koji su odustali od brijanja. Ispostavilo se da je našla svoju nišu i da s vremena na vreme dobija komplimente za dlake. "Nisam htela da se brijem radi udobnosti drugih ljudi. Kada sam prestala da se brijem, počela sam da dobijam veliku pažnju", dodaje ona. Keri ističe da voli svoj posao i da ga ne bi menjala ni za jedan drugi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading