Šta bi ste vi uradili u ovoj situaciji? Žena je zamolila majku UPLAKANOG deteta samo jednu stvar, ali se ipak gorko pokajala!

Vesti 05.10.2021 12:10 0

Kada su shvatila da su platili kako bi seli i jeli u ovom restoranu, ona je ustala i odlučila da uzme i reši ovaj problem

Šta bi ste vi uradili u ovoj situaciji? Žena je zamolila majku UPLAKANOG deteta samo jednu stvar, ali se ipak gorko pokajala!

unsplash.com

Kada je ova anonimna devojka (23) prepričala šta joj se dogodilo u jednom restoranu na popularnom forumu "Reditu, upitala je sve korisnika da li je ispravno postupila. 

Kako je objasnila, njen dečko i ona su večerali u restoranu, a blizu njih je sedela porodica sa malim detetom. U jednom trenutku dete je postalo nemoguće, vrištalo je punih 10 minuta, a roditelji se nisu baš trudili da ga smire.

- Platila sam ovu večeru, pa samim tim želim i da uživam, a za drugim stolom dete vrišti i ne prestaje. Zato sam odlučila da ustanem i odem do njihovog sola - napisala je u svojoj objavi. 

Došla je do njihovog stola i pitala ih da li mogu da izvedu dete napolje i smire ga, pošto ostali ljudi pokušavaju da uživaju u večeri. Međutim, majka deteta se odmah iznervirala i pravdala se da je dete još malo i da devojka treba da ima više razumevanja!

- Kada sam se vratila za naš sto, ona je pozvala konobara i rekla mu da sam nepristojna prema njima. Ostali gosti su se brzo umešali i rekli da to nije istina, pa je porodica napustila restoran. Međutim, dok su izlazili majka mi je uputila poslednji "zloban" pogled. 

Kada se požalila svojim prijateljima, kaže da su je kritikovali i da je trebala da ima više razumevanja prema tim roditeljima. Međutim, mnogi korisnici Redita su se složili sa njenim postupkom.

- Ja imam dete od dve godine i zna vrlo dobro kroz šta ste dečko i ti prošli. U mom slučaju, ja pokupim dete i sklonim se negde, pa kada se smiri vratimo se za sto - napisala je jedan anonimna mama u komentarima ispod objave.

 

Komentari (0)
Loading