Mladi bračni par PREVAREN u Grčkoj: Evo koliki račun im je stigao za brzinski RUČAK

Vesti 05.08.2022 17:50 0

Novopečeni bračni par iz Kanade otišao je na medeni mesec, a među destinacijama koje su posetili bila je Grčka i njeno idilično ostrvo Mikonos.

Mladi bračni par PREVAREN u Grčkoj: Evo koliki račun im je stigao za brzinski RUČAK

printscreen/Tviter

Međutim, tamo ih je dočekala neprijatna situacija da su dobro upamtili ovo putovanje.

Aleks i Lindzi Brin su bili na turneji po Mikonosu kada su odlučili da nešto prezalogaje na brzinu. Odabravši restoran, tačnije beach bar DK Oyster, nisu ni slutili da će iz njega izaći sa gotovo praznim novčanikom.

Par iz Toronta naručio je jedno pivo, koktel i školjke, a sve su platili preko 400 evra. Oni su podelili svoju priču kako bi upozorili druge.

Kako je istakla Lindzi, odmah po dolasku u restoran, gde nije postojao cenovnik, dočekao ih je neprijatan tretman osoblja. „Odmah su pitali „hoćeš li ostrige?“ Bili su veoma drski. Naručili smo ih 12, kao što je predloženo, misleći da je to uobičajena količina. Aleks je naručio pivo, a ja sam tražila koktel meni“; ispričala je Lindzi, rekavši da su prilično "gnjavili" oko donošenja liste pića.


„Konačno su nam doneli ono što oni  zovu koktel karta. Laminirani papir sa navedenim vrstama alkohola, ali bez cena i pravih naziva pića. Tako da sam naručila Aperol spritz“, ispričala je ona. Ubrzo je stigla „komično velika čaša“, a konobar je pokušao da ih nagovori da naruče nešto drugo, negodujući što su odbijeni.

"Stalno je vrebao oko stola. Uvek je bio u blizini. Kad smo završili s ostrigama, pokušavao je da nas nagovori da pojedemo batake rakova, što, srećom, nismo", rekla je.

Kada je stigao trenutak plaćanja, par tvrdi da im osoblje nije donijelo račun za sto, već je pozvalo Aleksa u pozadinsku prostoriju da plati. Na ekranu računara su mu pokazivali račun koji je bio na grčkom, a iznosio je preko 400 eura.

Iako zaprepašćen, Lindzi kaže da je njen suprug regulisao račun bez svađe želeći da izbegne sukob.

"Osećao se zastrašeno. On je najljubazniji tip, pa čak i da je račun bio dvostruki veći, verovatno bi ga platio da izbegne probleme. Bilo je prilično ludo. Drago mi je da se nismo posvađali jer je moglo da se završi i gore po nas", zaključila je ona.

Par je medeni mesec proveo putujući Evropom tri nedelje, a tvrde da nikada nigde nisu naišli na tako visoke cene.

Pomenuti restoran, koji se nalazi na obali Mikonosa na plaži Platis Gialos, već je na „lošoj reputaciji“, a ni kritike na TripAdvisoru mu ne idu u prilog. Korisnici uglavnom pišu da to treba izbegavati.


S druge strane, čini se da se osoblje ne izvinjava zbog njihovog ponašanja, a njegov vlasnik Dimitrios Kalamaras je objasnio da ima posla sa „influenserima koji pokušavaju da dobiju besplatan obrok“. „Razumem da neki ljudi shvataju da sunaše cene izvan njihovog budžeta i u potpunosti poštujem njihovo mišljenje čak i ako ne cene vrednost naše usluge, kuhinje, koncepta i iskustva“, dodao je on.

bonus video


 
Komentari (0)
Loading