Kako je počeo verovatno će biti VEČITI MLADOŽENJA: Danijel (41) već GODINAMA traži devojku koja mora da ispuni DVA "TEŠKA" uslova

Vesti 05.10.2021 14:55 0

Pošto je odlučio da mu je dosadilo da provede još jedan dan kao singl muškarac, Danijel (41) je napravio stranicu kako bi našao devojku

Kako je počeo verovatno će biti VEČITI MLADOŽENJA: Danijel (41) već GODINAMA traži devojku koja mora da ispuni DVA "TEŠKA" uslova

unsplash.com

Davne 2016. godine Danijel Piechnick je napravio veb stranicu samo za sebe pod imenom "Single Guy From Adelaide" u nadi da će pronaći pravu ljubav. Kako i sam kaže platio niz oglasa koji bi na njegovu stranicu doveli usamljene devojke, ali još uvek nije sreo devojku sa kojom je spreman da se "skrasi".

Međutim, razlog zbog kog već skoro pet godina čeka jeste taj jer ima neke specifične zahteve - to jest on traži da njegova devojka nema nikakvo iskustvo kada su u pitanju veze i seks, baš kao on.

U videu na svojoj veb stranici, Danijel je objasnio da želi ženu koja je provela ceo život usredsređena na svoju karijeru i koja je rešila da se "čuva za brak".

Ali brzo se razočarao kada je shvatio da skoro niko više nije voljan da čeka. Uprkos tome, on se i dalje nada da će pronaći nekoga sa kim može "učiniti sve, od početka do kraja".

- I zato zaista vodim ovu veb stranicu i plaćam oglase - objasnio je Danijel otkrivajući da njegova partnerka može biti bilo kojih godina, ali mora da bude obrazovana, jer mu je bitno i da se međusobno intelektualno povezuju i uzdižu. 

Tokom godina upoznao je neke "veoma lepe" žene, kako sam kaže, ali do sada nijedna od njih nije bila prava pa je objasnio kakvu partnerku traži i šta je po njemu idealna žena: "Ako uživa u razgovoru o filozofiji ili književnosti ona je prava osoba za mene".

Komentari (0)
Loading